Ea este fiica lui Gheorghe Dincă. Daniela a promis dezvăluiri tulburătoare despre crimele de la Caracal

Daniela Dincă, fiica bărbatului din Caracal acuzat de dispariţia Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu, a făcut primele declarații despre acest caz care a cutremurat o țară întreagă. Fiica lui Gheorghe Dincă promite că vor avea loc, în scurt timp, o serie de dezvăluiri pe seama acestui subiect.

Familia lui Gheorghe Dincă, dezvăluiri despre cazul de la Caracal

Daniela Dincă a mărturisit că așteaptă permisiunea casei de avocatură, care-i reprezintă tatăl, pentru a expune un punct de vedere referitor la cazul dispariției celor două fete. În perioade diferite, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu au fost luate, la ocazie, cu mașina de către Gheorghe Dincă. Bărbatul este acuzat că le-a răpit, iar în urma audierilor, acesta a declarat în fața anchetatorilor că le-a ucis. Referitor la faptele cumplite de care este acuzat tatăl său, Daniela le-a spus jurnaliștilor de la adevarul.ro că vor exista, în două zile, dezvăluiri din partea familiei Dincă pe seama cazului de la Caracal.

Momentan nu, dar în curând va fi (n.r. – un punct de vedere). Avocatul nostru a prezentat din partea noastră. În curând va fi. În curând vor fi toate”, a spus ea pentru adevarul.ro.

Relație cu un bărbat acuzat de trafic de muniție

Despre Daniela Dincă, jurnaliștii de la adevarul.ro au descoperit că a avut o relație cu Giorgio Albieri, un om de afaceri italian, acuzat de trafic de muniție. Cei doi s-au cunoscut în momentul în care Daniela a ajuns în Italia pentru a lucra ca ca îngrijitoare a surorii lui Albiero. Ulterior, ea a reușit să-i intre în grații italianul.Potrivit informațiilor apărute, Albiero a cumpărat, în judeţul Arad, un domeniu de vânătoare şi peste 2.500 de hectare de teren. În plus,site-ul criticarad.ro scrie că, în trecut,  Giorgio Albieri a făcut obiectul unui dosar penal pentru trafic de muniţie, dar ar fi comis şi infracţiuni de spălare de bani şi evaziune.

După moartea lui Albiero, Daniela a fost desemnată administrator al Albiero Group, o şedinţă în care un fost partener de afaceri al lui Albiero a fost informat cu privire la noua calitate a Danielei Dincă având loc chiar vinerea trecută, pe 26 iulie, exact în ziua în care oamenii legii au descins în casa lui Gheorghe Dincă, acuzat de răpirea celor două fete.

„Eu i-am zis lui Albiero să aibă grijă cu Daniela”

Nicolae Cilan, fost angajat şi partener de afaceri al italianului cu care fiica lui Gheorghe Dincă a avut o relaţie de concubinaj şi afaceri, susţine că partenerii săi de afaceri italieni, Vittorio Golo şi Francesco Velar, sunt dispuşi să depună mărturie în faţa autorităţilor şi să arate că Daniela a spus că, dacă au nevoie, poate să le facă rost de fete.

„Mi-au spus asociaţii mei că Daniela le-a propus ca dacă au nevoie de ceva să apeleze tot timpul cu încredere că le găseşte tot ce le trebuie. Chiar am discutat problema cu ei şi mi-au spus că sută la sută vor să depună mărturie. Unul dintre asociaţi mi-a confirmat că în ultimul timp a văzut-o cu fete tinere prin Italia. Nu ştiu în ce scop. Am auzit şi mi s-a confirmat că la diverşi italieni care veneau la vânătoare (n.r. în judeţul Arad) li se aduceau fete. Vă spun sincer. Italienii când vin în România vin să facă afaceri şi la fete”, a declarat Nicolae Cilan pentru „Adevărul”.

„Eu i-am zis lui Albiero să aibă grijă cu Daniela pentru că eu am auzit nişte chestii de tatăl ei şi de fraţii ei, că se zvonea că fac trafic de persoane că umblă cu lucruri mai puţin corecte”, a completat el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI