15 sept. 2022 | 13:05

Răsturnare de situație după victoriile obținute de armata lui Zelenski. Rusia, amenințarea care aruncă Occidentul în aer: „Pământul va arde, betonul se va topi”

News
Răsturnare de situație după victoriile obținute de armata lui Zelenski. Rusia, amenințarea care aruncă Occidentul în aer: „Pământul va arde, betonul se va topi”

Rusia și-ar dori să intre în pământ de rușine după pierderile consecutive suferite pe câmpul de luptă, după ce armata ucraineană a reușit să elibereze sute de localități din regiunile ocupate de invadatori. Supărat pe faptul că Ucraina primește tot mai multe laude, cât și armament și muniție pentru a avansa către victoria absolută, Dmitri Medvedev, vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Federației Ruse a lansat amenințări terifiante privind izbucnirea celui de-al Treilea Război Mondial. Acesta a folosit citate din Biblie pentru a descrie cum se va sfârși lumea.

Omul lui Putin, revoltat după înfrângerea Rusiei

În timp ce Ucraina pare că își culege laurii, oficialii Rusiei apelează la citate din Biblie în încercarea de a-și speria adversarii din întreaga lume. După ce Volodimir Zelenski a prezentat în fața mai multor oficiali internaționali atât planul de reconstrucție al Ucrainei, cât și cel de securitate post-război, fostul președinte al Rusiei se arată total revoltat de „garanțiile de securitate” solicitate de liderul ucrainean.

Mai mult, actualul vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Federației Ruse a susținut că cerințele lui Zelenski reprezintă, mai degrabă, un „prolog” la cel de-Al Treilea Război Mondial, potrivit agenției ruse de stat TASS și a ziarului ucrainean Obozrevatel.

Dmitri Mevedev a susținut că acordul propus de Kiev este similar cu „aplicarea Articolului 5 al Pactului Nord-Atlantic în Ucraina”, articol care face referire la apărarea colectivă. Potrivit legistlației citate, apărarea colectivă reprezintă activarea militară a tuturor membrilor alianței, dacă unul dintre aceștia este atacat.

Amenințarea lui Dmitri Medvedev cu privire la un dezastru nuclear

Mai mult, aliatul lui Vladimir Putin a ripostat în fața ajutorului militar pe care Ucraina l-a primit din partea Occidentului.

Având în vedere toate aceste nereguli sesizate de Rusia, Dmitri Medvedev a acuzat NATO că duce un război hibrid cu Rusia și a avertizat că mai devreme sau mai târziu, campania militară va trece la un alt nivel”.

Acesta nu a stat mult pe gânduri până la oferirea primelor informații despre cum arată sfârșitul pentru o parte din populație.

„Totul va lua foc și în jurul lor. Poporul lor va suferi din plin durerea. Pământul lor va arde la propriu, iar betonul se va topi. Și noi vom suferi foarte mult.

Va fi foarte rău pentru toată lumea. La urma urmei, așa cum se spune, prin aceste trei plăgi a fost ucisă o treime din omenire, prin focul, fumul și sulful care ieșeau din gurile lor”. (Apoc. 9:18)”, și-a amenințar Dmitru Medvedev inamicii occidentali.

Parteneri
Se spală sau nu în a treia zi de Paște? Ce spun preoții despre Marțea Albă
Redactia.ro
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și Ion Pistol, doi dintre cei mai cunoscuți infractori din istoria României
Click.ro
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Mare surprize la Chefi la cuțite. Puțini se mai așteptau la așa ceva
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
S-a decis plata a câte 1400 LEI de persoană în România. Banii au intrat deja pe card
Capital.ro
“Farfuria pentru alimentație sănătoasă” recomandată de Universitatea Harvard: Ghidul care arată ce înseamnă o dietă echilibrată
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Anunțul AȘTEPTAT de TOȚI pensionarii! VIN TALOANELE MĂRITE
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro