Răsturnare de situație. De ce a murit, de fapt, fratele lui Florin Salam

Neluțu Stoian, fratele lui Florin Salam

Răsturnare de situație în cazul morții fratelui lui Florin Salam. S-a aflat de ce a murit Neluțu Stoian, fapt care a provocat jale mare în familia cântărețului.

S-a aflat de ce a murit, de fapt, fratele lui Florin Salam, Neluțu Stoian

Fratele lui Florin Salam, Neluțu Stoian, a ajuns în spital în urmă cu două luni, atunci când a fost depistat pozitiv cu virusul ucigaș. În urmă cu mai bine de o săptămână, familia lui Florin Salam a lansat un apel disperat după ce nu se  mai știa nimic despre Neluțu Stoian.

Fratele manelistului era în stare gravă încă de pe atunci, bărbatul fiind internat la Terapie Instensivă. Astfel, vineri, 25 septembrie, familia afla că Neluțu Stoian și-a găsit sfârșitul.

Marius Baldovin
Marius Baldovin

Ce mesaj a trimis Neluțu Stoian înainte de a muri

Iar ultimele mesaje pe care acesta le-a trimis familiei și prietenilor sunt de-a dreptul dureroase.

”Roagă-te că ai un suflet bun și chiar îți mulțumesc pentru asta”, i-a scris Neluțu Stoian lui Marius Baldovin, un artist cu care acesta era prieten și cu care cântase de mai multe ori.

Marius Baldovin, mesaj pentru Neluțu Stoian

”Mă duc la Mănăstire și mă rog. Te iubesc, om bun!”, i-a răspuns artistul Marius Baldovin, care acum a postat o captură cu ultimul mesaj pe pagina sa de socializare.

”Ultimul mesaj de la Nelutu, fratele lui Florin Salam. O prietenie care a luat sfârșit. Dumnezeu sa te aiba in pace si sa iti fie tarana usoara. Cei care te cunoastem nu vom uita cine ai fost pentru unii dintre noi”, a mai scris Marius Baldovin pe rețeaua de socializare.

De când se cunosc cei doi și de când colaborează

Interpretul de muzică populară a mărturisit că îl cunoștea de 10 ani pe Neluțu Stoian, timp în care a și cântat cu el. De asemenea, Marius Baldovin a făcut dezvăluiri despre bolile de care mai duferea și când ar mai fi avut acesta probleme de sănătate.

”Nu COVID-ul l-a ucis. A făcut infarct. De 5 ani era bolnav și toată lumea îi spunea să se ducă la spital. În 2012 a mai avut o problemă mare și a ajuns la spital. Eu am cântat cu el, Neluțu era un acordeonist foarte bun și un om cu suflet mare. Nu știu de ce Dumnezeu îi ia pe oamenii buni”, a spus Marius Baldovin.

Potrivit unor surse medicale, fratele lui Florin Salam, Neluțu Stoian, suferea de diabet, avea probleme cu plămânii și era bolnav cu inima.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI