Răsturnare de situație! Ce au descoperit anchetatorii în sângele lui Emi Pian. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Răsturnare de situație! Ce au descoperit anchetatorii în sângele lui Emi Pian

Tot mai multe detalii șocante ies la iveală în cazul asasinării liderului interlop Emi Pian. Cu cât ancheta înaintează, cu atât datele problemei devin mai complicate. Ce ar fi descoperit legiștii în sângele șefului clanului Duduianu, aflați în continuare.

Ce au descoperit medicii legiști în sângele lui Emi Pian

Polițiștii suspectau că în noaptea de marți spre miercuri, când Florin Mototolea zis Emi Pian a murit, acesta ar fi consumat substanțe interzise. Informația negată cu vehemență de membrii clanului Duduianu ar fi fost, însă, confirmată de medicii legiști care ar fi găsit urme de droguri în sângele interlopului la autopsie.

În ceea ce privește furnizorii, procurorii DIICOT au reținut trei persoane apropiate grupării de interlopi, care le-ar fi vândut substanțe interzise atât acestora cât și maneliștilor.

Șeful grupării ar fi Gheorghe Bădoi, poreclit Gicu Impresaru’, care în decursul anilor s-a ocupat de organizarea petrecerilor și a negociat evenimente în numele mai multor lăutari.

Individul în vârstă de 36 de ani este în atenția anchetatorilor, care cred că el a fost cel care a livrat droguri și pentru membrii clanului Duduianu. Mai mult, oamenii legii nu exclud nici posibilitatea ca Emi Pian să fi fost drogat în seara crimei.

Cum acționa furnizorul de droguri

Se crede că Gicu Impresaru’ nu acționa singur, ci cu doi soți, apropiați ai Duduienilor. Aceștia vindeau substanțele psihoactive inclusiv în cluburi.

Anchetatorii au făcut mai multe descinderi acasă la cei trei indivizi, iar un câine dresat a descoperit cinci grame de cocaină, ascunse în dulap, printre haine, la unul dintre ei.

Despre Gicu Impresaru’ se știe că era nelipsit de la petrecerile cu manele ale interlopilor, unde stătea mereu în spatele maneliștilor, fără să iasă prea mult în evidență. Cât despre acuzațiile care i-au fost aduse lui Bădoi, fratele impresarului a spus că nu știe mare lucru, iar povestea cu traficul de droguri ar fi o născoceală.

„Nu are nicio legăturile cu clanurile de zi cu zi! Spune că este implicat în clanul Duduianu, dar nu are nicio legătură!“, a declarat bărbatul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI