Răsturnare de situație! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi divorțează. Părea că își mai dau o șansă, dar s-au răzgândit

Răsturnare de situație! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi divorțează. Părea că își mai dau o șansă, dar s-au răzgândit
Alex Bodi și Bianca divorțează!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi își spun adio definitiv! Întorsătură de situație în mariajul celor două vedete! Cei doi, deși păreau că vor să-și mai dea o șansă, s-au răzvândit și se despart.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi divorțează!

Deși păreau că vor să-și mai dea o șansă, Bodi și Bianca au decis să-și spună adio definitiv. Controversele i-au urmărit încă din prima lună de relație, iar caracterele lor extrem de tari i-au adus în cele din urmă pe drumuri diferite. Deși aveau planuri mari și voiau să devină o familie, urmând ca în viitorul apropiat să facă și un copil, după cum susțineau în urmă cu câteva luni, au hotărât să divorțeze. Se pare că scandalul imens în care se află acum, după ce Bodi ar fi încercat să o lovească pe Bianca și pe mama acesteia a fost capăt de linie. Evenimentele nefericite s-au petrecut chiar de ziua blondinei.

Conform wowbiz.ro, cel care a pus stop poveștii de iubire a fost Bodi. Omul de afaceri i-a trimis designer-ului o notificare pentru a se prezenta în fața notarului încă de pe data de 28 ianuarie. Atunci, cele două vedete au stabilit de comun acord că data divorțului va fi 10 martie. Din nefericire, scandalurile și situațiile grele nu i-au ocolit în nicio clipă. Ultimul scandal a adus în prim-plan un comportament inadecvat și agresiv față de soacra sa. Bianca se afla în parc alături de mama ei și de Bodi, moment în care bărbatul s-ar fi enervat la culme în urma unor reproșuri aduse de mama soției sale și ar fi încercat să o lovească. “Este adevărat, Vom divorța!”, a susținut Bianca, pentru wowbiz.ro.

Bodi și Bianca Drăgușanu divorțează
Bodi și Bianca Drăgușanu divorțează

Voiau să meargă la terapie de cuplu pentru a salva mariajul

“Alex se ia de Bianca din orice, deși ea pur și simplu nu mai știe ce să mai facă pentru ca totul să fie în ordine. El critică felul ei vestimentar, felul în care se poartă, îi spune că este prea bună și prea apropiată de persoane care nu o merită. Pur și simplu tot timpul au discuții. Ea îl contrazice, el își pierde cumpătul foarte repede și devine agresiv. Acum vor să meargă împreună la terapie de cuplu, pentru a încerca să își salveze căsnicia”
Un apropiat al Biancăi

Urmăriți Playtech.ro și pe