Cum a fost prima noapte acasă a Adelei Popescu. Ce a povestit vedeta TV

Cum a fost prima noapte acasă a Adelei Popescu. Ce a povestit vedeta TV
Cum a fost prima noapte acasa a Adelei Popescu

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți pentru a treia oară. Fosta prezentatoare de la Vorbește Lumea a fost externată din spital odată cu bebelușul ei, iar de câteva zile se obișnuieșt cu viața de familie cu 5 membri.

Cum a fost prima noapte acasă a Adelei Popescu

Duminică, 11 iulie, Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a treia oară, atunci când copilașul lor a venit pe lume. Prezentatoarea de la Vorbește Lumea a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe care l-au așteptat cu brațele deschise.

Adela Popescu a dormit prima noapte cu frățiorul lui Andrei și al lui Alexandru, iar acum blondina a avut prima reacție despre cum este viața cu mezinul familiei. Frumoasa mămică le-a împărtășit admiratorilor ei de pe Instagram câteva detalii interesante din noul ei program și cât de cuminte este, de fapt, noul membru al familiei:

„Am ajuns acasă, am trecut de prima noapte care a fost grea, dar știam că așa va fi, adică nu m-a luat prin surprindere. Au fost și lucruri foarte plăcute, adică întâlnirea copiilor, a fost peste așteptări.

Suntem la început cu alăptarea, nu este ușor nici de data asta, dar știu că va fi. O să fie câteva zile de chin și țipete, dar o să fie bine.

Am să revin să vă mai povestesc cum a fost cu nașterea, cu întâlnirea copiilor, cum a fost cu prima noapte, cum a fost cu alăptarea”, a declarat Adela Popescu pe pagina sa de Instagram.

Radu Vâlcan, prima reacție după ce soția lui a născut al treilea băiețel

Adela Popescu este o mămică experimentată, fiind părintele a doi băieței minunați, pe nume Andrei și Alexandru, despre care vedeta a spus că au fost foarte entuziasmați de a-și cunoaște frățiorul cel mic.

Radu Vâlcan nu-și încape în piele de fericire de când a devenit tată pentru a treia oară, moment pe care a ținut morțiș să-l împartă cu urmăritorii săi de pe rețelele sociale.

„Credeți că este ușor să fii trezit la 5-6 dimineața, să fie liber prin oraș, să ai emoții de fiecare dată când se pune roșu la semafor, să nu-mi răspundă Adela la mesaje pentru că, da, tocmai năștea după un travaliu nu lung, dar extenuant. Și multe alte emoții la care nu se gândește nimeni. Pe scurt, iubire, vă ador! ♥️♥️”, a spus Radu Vâlcan pe rețelele de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI