Ce a pățit Adela Popescu în timpul nașterii. Vedeta a avut puterea să vorbească abia acum

Ce a pățit Adela Popescu în timpul nașterii. Vedeta a avut puterea să vorbească abia acum
Prin ce a trecut Adela Popescu la naștere. A spus tot chinul

Adela Popescu a devenit mămică pentru a treia oară! Chiar dacă vedeta abia aștepta să își strângă în brațe bebelușul, aceasta a trecut prin momente de cumpănă la naștere, așa că le-a povestit tuturor ce s-a întâmplat, de fapt.

Adela Popescu, dezvăluiri fără perdea: ‘Mă întrebam ce a fost în capul meu’

Familia întemeiată de Adela Popescu și Radu Vâlcan are un nou membru! Vedeta a născut de curând, așa că a decis să îi spună lui Cove prin ce chin a trecut la naștere. Chiar dacă se bucură de clipe minunate, nu mulți știu că s-a luptat cu dureri crunte.

Extrem de curios, colegul Adelei Popescu de la Vorbește lumea a vrut să știe dacă vedeta se mai gândește la un copil, dar aceasta a respins imediat ipoteza după ce s-a gândit că nașterea nu a fost chiar așa ușoară precum credea.

„Adela Popescu: Am înfrânt! Soţul meu nu mai făcea faţa la atâtea emoţii, trebuia să îi curm suferinţa şi să nasc.

Cove: Când al patrulea?

Adela Popescu: Hai să rămânem al treilea! Staţi cuminţi! În timp ce năşteam era atât de dureros încât mă întrebam ce a fost în capul meu?! Uitasem ce a fost la ceilalţi, am născut tot natural.”, a fost discuția dintre cei doi.

Cum a reacționat Radu Vâlcan după ce a aflat că Adela Popescu a născut: ‘E eliberat’

De asemenea, cunoscuta vedeta a spus și cu cine seamănă micuțul, dar și cum se descurcă Radu Vâlcan după ce a devenit tătic pentru a treia oară.

„Cove: Ai avut acelaşi discurs şi la prima şi la a doua naştere, să ştii.

Adela Popescu: Serios, să ştii că nu îmi mai aduc aminte nimic. Nu ştim cu cine seamănă, copilul a fost mare, deci dacă mă iau după mărime seamănă cu Radu.

A avut 3,6 kilograme. Deci seamănă cu tatăl, nu?! Tatăl e ăla care-l creşte. Radu zici că a născut el, e eliberat.”, au mai zis cei doi.

Prin ce a trecut Adela Popescu. Proaspăta mămică a spus totul

Fanii știu că Adela Popescu este extrem de curajoasă, dar aceasta s-a confruntat cu dureri greu de suportat la a treia naștere.

Vedeta a ales să îl aducă pe lume pe al treilea băiețel în mod natural, dar nu se aștepta la tot ce s-a întâmplat la spital.

„Ideea e că m-am culcat liniştită, nu mă durea nimic. Pe la 5 dimineaţă au început contracțiile şi am zis că nu îmi sperii soţul. Am sunat-o pe mama lui, am sunat-o pe mama mea, apoi l-am trezit pe el.

Chiar i-am zis că dacă vrea să conduc, eu pot să o fac. Era prea emoţionat, dar am ajuns cu bine la spital. Travaliul a fost scurt, în 3 ore jumătate am şi născut.

Efectul epiduralei s-a duş rapid, iar durerea era groaznică. Bebeluşul nu cobora, anestezie nu mai puteam primi, a fost dureros tare, dar a ieşit victorios. Copilul e bine, se trezeşte la 2 ore, nah…”, a mai zis ea.

Cum a fost primit bebelușul în familia Adelei Popescu

Adela Popescu și Radu Vâlcan mai au doi băieți, Andrei și Alexandru.

În timp ce primul nu a reacționat foarte bine în momentul în care a auzit că frățiorul său a venit pe lume, celălalt s-a bucurat enorm când a aflat că își poate strânge mama în brațe cât se poate de repede.

„Andrei era foarte supărat, nervos, parcă abia aşteaptă să îl bată. Alexandru a fost foarte bucuros, m-a întrebat dacă mai am burtă şi era fericit că acum pot să îl iau braţe.

Aşteptam să ne reunim peste 2 zile acasă.”, a explicat Adela Popescu, la Vorbeste Lumea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI