Răspunsul Coca-Cola după gestul surprinzător al lui Cristiano Ronaldo. Gigantul alimentar a pierdut 4 miliarde de dolari

Răspunsul Coca-Cola după gestul surprinzător al lui Cristiano Ronaldo. Gigantul alimentar a pierdut 4 miliarde de dolari
Raspunsul Coca-Cola dupa gestul surprinzator al lui Cristiano Ronaldo

A venit și răspunsul Coca-Cola după ce Cristiano Ronaldo a provocat pierderi de miliarde de dolari companiei. Gestul superstarului portughez de a muta sticlele cu celebra băutură carbogazoasă de pe masă, în timpul conferinței de presă, a făcut înconjurul planetei. Ulterior, el a luat o sticlă cu care a înlocuit băutura răcoritoare și a spus: ”Beți apă!”. Gestul atacantului a cauzat pierderi de miliarde de dolari și o scădere a acțiunilor companiei la bursă de 1,6%.

Răspunsul Coca-Cola după gestul surprinzător al lui Cristiano Ronaldo

Printr-un simplu gest, starul portughez a provocat un adevărat cutremur în compania care produce una dintre cele mai consumate băuturi răcoritoare din lume. În timpul conferinței de presă dinaintea partidei dintre Ungaria și Portugalia, Ronaldo a mutat două sticle cu celebra băutură de pe masă și le-a înlocuit cu un recipient plin cu apă. Gestul său a fost însoțit și de îndemnul ”Beți apă!”. La scurt timp după gestul său, compania înregistra deja pierderi de două milioane de dolari, iar după doar 24 de ore, valoarea acțiunilor Coca-Cola s-a prăbușit cu 1,6%, ceea ce înseamnă pierderi în valoare de 4 miliarde de dolari.

Aflată într-o situație delicată, compania de băuturi răcoritoare a fost nevoită să ofere un răspuns privind întreaga situație. Un purtător de cuvânt a declarat că ”fiecare consumă ceea ce dorește” și a oferit detalii despre băuturile pe care le primesc jucătorii și antrenorii înaintea conferințelor de presă, Coca-Cola fiind sponsor al Euro 2020.

”Jucătorilor li se oferă atât Coca-Cola și Coca-Cola fără zahăr, cât și sticle cu apă, la sosirea la conferințele de presă”, a explicat un purtător de cuvânt al companiei, conform dailymail.co.uk.

Imediat după gestul portughezului, pe internet a reapărut o reclamă din 2006 în care Cristiano Ronaldo a fost protagonist. În respectivul spot, atacantul Portugaliei apărea sub forma unor doze animate pline cu respectiva băutură care schimbau pase într-un frigider. Veniturile încasate de pe urma acelei reclame sunt estimate la 12 milioane de lire sterline, potrivit unui articol publicat în 2009 în The Guardian.

Secretul pentru o formă sportivă de invidiat la 36 de ani

În prezent, Cristiano Ronaldo este un adevărat etalon pe întreg mapamondul în ceea ce privește stilul de viață sănătos și pregătirea fizică minuțioasă. Dieta sa este compusă din fructe, legume și carne slabă, precum cea de pește și de pui, dar gătite fără ulei. Potrivit dailymail.co.uk, portughezul servește șase mese pe zi, dar în cantități mici. Consumă doar apă, dar recunoaște că uneori servește un pahar cu suc natural la micul dejun, sau unul de vin seara. Somnul este și el extrem de important. Pentru a-și menține ”forța mentală”, portughezul doarme 8 ore pe noapte.

De asemenea, execută antrenamente de câte trei – patru ore pe zi, cinci zile pe săptămână. Rutina sa este compusă atât din exerciții cu greutăți, cardio, dar și din exerciții specifice postului pe care joacă. Toate aceste aspecte ce țin de pregătire fizică și stil de viață sănătos fac din superstarul portughez o adevărată mașinărie de fotbal chiar și la cei 36 de ani ai săi.

Fiul său, însă, nu pare că își dorește să îi calce pe urme. Acum un an, CR7 declara că Ronaldo Jr., nu este atât de interesat de pregătirea fizică și dieta sănătoasă.

”Vom vedea dacă va deveni un mare fotbalist. Câteodată mai bea Cola și mănâncă chipsuri”, a spus Ronaldo despre fiul său, conform sursei citate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI