Rareș Bogdan, scandal monstru cu Ludovic Orban. Ce s-a întâmplat azi în cadrul PNL

Rareș Bogdan, scandal monstru cu Ludovic Orban. Ce s-a întâmplat azi în cadrul PNL
Rareș Bogdan, scandal monstru cu Ludovic Orban. Ce s-a întâmplat azi în cadrul PNL

Ludovic Orban a fost atacat dur de prim-vicepreședintele Rareș Bogdan și de vicepreședintele Florin Roman, în ședința PNL. Ce i-au reproșat aceștia fostului premier al României.

Scandal între liderii PNL

Ludovic Orban ar fi fost acuzat de Florin Roman, vicepreședintele PNL, că dă funcții pe criterii de prietenie, conform Digi 24. De asemenea, Rareș Bogdan a atras atenţia că USR-PLUS reuşeşte în prezent să comunice mai mult prin miniştrii lor, reuşind să „le ia faţa” celor din PNL, scrie adevărul.ro. Europarlamentarul a subliniat faptul că doar trei miniştri liberali din echipa lui Florin Cîţu ies să comunice des, nominalizând doi dintre aceştia: Lucian Bode şi Raluca Turcan.

Conform sursei precizate anterior, Orban și-ar fi păstrat calmul și i-ar fi răspuns lui Rareș Bogdan spunându-i că nu ar trebui să fie „comunicat flamboaiant”. Legat de secretarii de stat, liderul PNL a punctat faptul că aceştia sunt încă în stadiul de verificare.

Ludovic Orban, criticat de colegii de partid

Ludovic Orban este criticat tot mai des de colegii de partid din pricina modului în care fostul prim-ministru a negociat cu actualii parteneri de guvernare, USR PLUS și UDMR. Și în urmă cu câteva săptămâni Rareș Bogdan făcea declarații despre Ludovic Orban, despre care susținea că nu ar trebui să mai rămână în fruntea PNL.

„Cred că Ludovic Orban va fi un excelent preşedinte de Camera Deputaţilor şi trebuie să rămână preşedintele Camerei Deputaţilor patru ani de zile, dar nu cred că trebuie să fie şi preşedintele PNL. Cred că a eşuat ca preşedinte PNL. Toţi premierii care au ajuns în Palatul Victoria au ieşit de acolo trăncăniţi la cap, au ieşit de acolo cu capul umflat. Ludovic Orban, din păcate, în loc să intre acolo şi să rămână omul care a fost, i s-a umflat capul. Şi-a închipuit că este lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte”, a spus Rareş Bogdan, la Aleph News.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI