De ce i-a cerut demisia Rareș Bogdan lui Ludovic Orban. Planul secret din PNL s-a aflat

Rareș Bogdan și jocul din spatele ultimelor declarații

După debarcarea lui Ludovic Orban de la conducerea guvernului, au apărut disensiuni și reproșuri în interiorul PNL. Cel mai vhement critic al fostului premier este fostul jurnalist, Rareș Bogdan, care a făcut afirmații dure la adresa acestuia. Analiștii politici și-au pus întrebarea de unde aceste reacții dure și chiar cererea demisiei lui Orban, din partea acestuia. Într-un final s-a aflat care ar fi motivația din spatele acestor ieșiri furibunde ale jurnalistului.

Rareș Bogdan și jocul din spatele ultimelor declarații

La începutul acestui an, după demisia lui Ludovic Orban din fruntea guvernului, considerat cel mai prost guvern de până acum, Rareș Bogdan a fost primul care i-a cerut demisia și de la președenția PNL.

Ploaia de acuzații aduse de Rareș Bogdan asupra colegului de partid, și modul în care acesta le-a prezentat au zguduit din temelii imaginea PNL, care și-așa este una în scădere.

“Ludovic Orban trebuia să-și dea demisia din funcția de președinte al PNL după eșecul de la alegeri. El nu avea de ce să demisioneze din poziția de prim-ministru. Trebuia să-și dea demisia din poziția de președinte de partid.

(…) Ludovic Orban, din păcate, în loc să intre acolo și să rămână omul care a fost, la rândul lui i s-a umflat capul.”, a mai declarat Rareş Bogdan în emisiunea moderată de Ion Cristoiu.

Analiștii politici au avut parte de un șoc, după declarațiile făcute de Rareș Bogdan la adresa fostului premier. Numai că, în spatele acestor declarații furibunde, se pare că stă cu totul altă agendă. O agendă care-l include pe fostul jurnalist Rareș Bogdan, denumită ”Operațiunea Asaltul Lupilor Tineri”, conform celor de la bugetul.ro.

Iminentul Congres PNL, conform surselor buget.ro, ar fi momentul de schimbare radicală în sânul partidului. Cap de listă în această nouă schimbare ar fi chiar Rareș Bogdan, alături de alte personalități, tinere, din cadrul partidului.

Tabăra anti-Orban se pune în mișcare

După eșecul de la Alegerile Parlamentare, tabăra anti-Orban a început să-și facă simțită prezența. Dar nu se aștepta nimeni ca exact Rareș Bogdan, susținătorul lui Ludovic Orban, să fie cel care dădea tonul acestei mișcări revoluționare din sânul partidului.

Declarația deputatului pe marginea eșecului din alegerile parlamentare, de fapt, a fost un prim semnal al revoluției pregătite pentru Congresul PNL care va fi undeva în toamnă. Dar, asta nu împiedică noua facțiune din PNL să nu pună presiune pe actualul lider de partid, cerându-i chiar demisia, în mod public.

”Regret că a doua zi dimineața, după alegerile parlamentare, nu am ieșit să cerem demisia președintelui PNL. Pentru că a dus partidul la pierderea alegerilor.”, declara Rareș Bogdan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI