Rareș Bogdan, reacție virulentă la adresa lui Bădălău, după ce senatorul PSD a jignit din nou românii din Diaspora

Rareș Bogdan, reacție virulentă la adresa lui Bădălău, după ce senatorul PSD a jignit din nou românii din Diaspora
Rareș Bogdan îl atacă pe Niculae Bădălău pe tema diasporei

Rareș Bogdan a avut o reacție dură pe Facebook, după ce Niculae Bădălău a jignit românii din Diaspora. Liberalul i-a reamintit lui Bădălău că printre cei aflați în străinătate se află rude ale celor care fac parte din PSD.

Rareș Bogdan îl atacă pe Niculae Bădălău pe tema Diasporei

„Este atât de cumplită jignirea pe care a aruncat-o Bădălău către cei din Diaspora încât îmi rețin cu greu pornirea de a-i spune câteva cuvinte de la obraz, mai duri, așa cum merită.

Membrii PSD au în străinătate mame, surori, fiice care nu dețin pașaportul țării în care se află? Firește că au. Bădălău le-a jignit și pe ele, nu doar pe românii care au refuzat să ștampileze PSD la alegeri. Nu știu ce e mai grav: faptul că Bădălău le face prostituate pe toate româncele din străinătate care nu au actele țării de adopție, sau faptul că atacurile repetate pe care fruntași PSD (începând cu acest personaj) le comit la adresa fraților, copiilor, părinților din Diaspora sunt îmbrățișate de partid. Cred că ambele.

PSD nu s-a dezis de această afirmație cumplită, prin urmare există suspiciunea rezonabilă că este de acord cu ea. Dacă aceasta este atitudinea celui mai numeros partid din România, înseamnă că au o problemă.

Sigur că Bădălău intenționa să-i jignească pe cei care nu au ștampilat PSD la alegeri, sigur că dorea să minimalizeze calitatea românilor din Diaspora! Însă nu are nicio scuză pentru campania electorală mizerabilă pe care continuă să o facă. Așa vor să câștige? Oribil!

Este atât de cumplită jignirea pe care a aruncat-o Bădălău către cei din Diaspora încât îmi rețin cu greu pornirea de a-i spune câteva cuvinte de la obraz, mai duri, așa cum merită.

Niculae Bădălău
Niculae Bădălău

După părerea liderilor PSD, care or mai fi, Diaspora trebuie dinamitată pentru că nu a înghițit porcăriile din ultimii 3 ani, pentru că a inițiat protestul din 10 august 2018 și nu s-a oprit nici când slugile partidului i-au administrat gaze în ochi și bastoane pe spinare. Faptul că românii din Diaspora nu pupă inelul partidului reprezintă, pentru acești bolșevici la vedere, o ofensă peste care pur și simplu nu pot să treacă. Dar dacă aceasta este maniera de a lupta pentru a-i convinge, este falimentară pentru întreg partidul.

Și de unde acest dispreț pronunțat de unii fruntași pesediști de la înălțimea averilor faraonice strânse jumulind statul? Dintr-o putreziciune care le-a cuprins ființa și i-a transformat în animale politice, fără nicio urmă de morală, dintr-o găunoșenie care rivalizează cu o catastrofă nucleară. Căci asta reprezintă atitudinea de ură: un glonț îndreptat către propria frunte. Iar glonțul electoral, credeți-mă, de această dată va fi devastator. La revedere, PSD! Nu mai ai nicio șansă să devii frecventabil”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Reacția liberalului a venit după ce Niculae Bădălău a declarat că ar fi o nebunie să se mărească numărul parlamentarilor de diaspora și că în afara țării se află 700.000 de români cu domiciliul stabil, restul de până la cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăştia.”