Scandal pe angajarea fiului Vioricăi Dăncilă. Rareș Bogdan, replică dură: ”Ce îi recomandă pe acești copii?”

Scandal pe angajarea fiului Vioricăi Dăncilă. Rareș Bogdan, replică dură: ”Ce îi recomandă pe acești copii?”

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale din 2019 a oferit declarații surprinzătoare, în seara de marți, legate de angajarea propriului său fiu în funcția de consilier, la Curtea de Conturi. Scandalul care a fost stârnit pe fondul unei asemenea dezvăluiri a fost comentat și de către Rareș Bogdan. Fostul prezentator TV de la Realitatea a avut o serie de comentarii dure și pentru cei care se află în situații similare și își recomandă copiii pe diverse funcții.

Scandal pe angajarea fiului Vioricăi Dăncilă

Viorica Dăncilă a fost întrebată, cu o zi în urmă, dacă ea a fost cea care și-a angajat fiul la Curtea de Conturi, în funcția de consilier. Fostul premier al României a răspuns rapid, oferind drept explicație faptul că numirea lui Victor Dăncilă în respectiva funcție a fost făcută înainte ca ea să devina șefă a Executivului.

Scandal pe angajarea fiului Vioricăi Dăncilă. Rareș Bogdan, replică dură: ”Ce îi recomandă pe acești copii?”
Rareș Bogdan a avut o replici dure la adresa candidatului PSD la prezidențiale, după ce s-a spus că și-a angajat fiul la Curtea de Conturi

Rareş Bogdan a făcut declarații, în cadrul unei emisiuni de la Digi24, legate de dezbaterea cu membrii presei a președintelui Klaus Iohannis. Totodată, prim-vicepreşedinte PNL a făcut câteva observații dure și în legătură cu faptul că Viorica Dăncilă și-ar fi angajat propriul fiu la Curtea de Conturi.

„Am auzit comentariul lui Dăncilă la o întrebare de ce fiul ei a fost angajat la stat. Nu vi se pare ciudat că toţi copiii sau o bună parte a acestor potenţaţi lucrează la stat. fiica lui Bădălău, fiul lui Buzatu, fiul lui Dăncilă, fiii si fiicele lucrează sau în companii de stat sau în instituţii de stat sau la ministere. De ce nu pot lucra la orice companie privată?

De ce la stat pe nişte salarii uriaşe, ce îi recomandă pe aceşti copii?

Eu, ca părinte, mi-ar fi ruşine ca copiii mei să ajungă la vârsta maturităţii şi să nu fie în stare să se angajeze la o companie privată”, a declarat Rareş Bogdan, potrivit Digi24.

Ce spune Viorica Dăncilă despre angajarea fiului său?

„Nu eu l-am angajat pe fiul meu la Curtea de Conturi, a fost angajat înainte să fiu eu premier. În același timp, vreau să vă spun un lucru. Haideți să nu mai legăm în permanență activitatea copiilor neapărat de părinți. Nu în toate cazurile este valabil. Fiul meu a fost foarte, foarte atacat în ultima perioadă. A avut o vină și pentru faptul că a fost adoptat. A fost tot vina lui. Probabil dacă-l lăsam într-un orfelinat nu avea toate aceste atacuri împotriva lui”, a fost declarația oferită, marți seară, de Viorica Dăncilă.