Rareș Bogdan, mesaj important pentru români la scurt timp înainte de alegerile prezidențiale. El a votat deja

Rareș Bogdan, mesaj important pentru români la scurt timp înainte de alegerile prezidențiale. El a votat deja
Rareș Bogdan a votat la Roma, apoi le-a transmis românilor un mesaj important

Rareș Bogdan le-a transmis românilor un measj important cu puțin timp înainte de alegerile prezidențiale. Prim-vicepreședintele PNL a votat deja, la Roma, alături de Oreste Teodorescu și de alți oameni care fac parte din Societatea Civilă. El le-a transmis alegătorilor să iubească România în fiecare zi, oriunde s-ar afla.

Rareș Bogdan a votat la Roma, apoi le-a transmis românilor un mesaj important

Urnele de vot au fost deschise de vineri în diaspora, iar românii care muncesc sau se află în străinătate au votat candidații pe care și-i doresc în turul 2 la alegerile prezidențiale. Printe cei care au votat în afara țării se află și Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL.

După ce a ieșit din secția de votare, Rareș Bogdan s-a fotografiat alături de mai multe persoane și le-a transmis românilor, pe contul personal de Facebook, să își iubească țara, oriunde s-ar afla.


„Am votat la Roma, la Academia di Romania, cu Robert Sighiartău și prieteni dragi din Societatea Civilă, Oana Stănciulescu și Oreste Teodorescu, alături de bunii mei colegi senatorul Viorel Badea și deputatul și rectorul Universității de Vest, Marilen Pirtea. Nu uitați să iubiți România în fiecare zi, oriunde s-ar afla”, a scris Rareș Bogdan pe rețeaua de socializare.

Cu privire la votul din diaspora, Viorica Dăncilă a anunțat că PSD va face contestație, după ce au fost înregistrate 2.000 de plicuri cu voturi prin corespondență pentru turul 2 de scrutin.

„Vom contesta acest lucru. Nu este un lucru normal, nu ştim cine va intra în turul doi, eu cred că trebuie dată dovadă de mai multă transparenţă şi cred că să trimiţi două buletine odată cu toţii candidaţii şi pentru turul unu şi pentru turul doi nu este un lucru bun”, a declarat Viorica Dăncilă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI