Rareș Bogdan, lăsat din nou pe dinafară. Raluca Turcan, anunț despre negocierea anticipatelor

Rareș Bogdan, lăsat din nou pe dinafară. Raluca Turcan, anunț despre negocierea anticipatelor
Rareș Bogdan, lăsat pe afară de la decizii importante din partid. Foto: Inquam Photos / Alberto Groșescu

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL a cam dispărut din peisaj în ultimele săptămâni. Fostul jurnalist nu a mai fost deloc vizibil în spațiul public la ultimele decizii care s-au luat de PNL.

Ce se întâmplă cu Rareș Bogdan

De când a debutat anul 2020, Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL și-a redus aparițiile sale televizate, în contextul în care PNL se află într-un moment în care trebuie să ia tot mai multe decizii (cum ar fi prelungirea vârstei de pensionare) și să adopte cât mai multe consultări și aici ne referim la cele care privesc declanșarea alegerilor anticipate.
Ieri, Klaus Iohannis a avut o întrevedere cu premierul României, Ludovic Orban, ce a atins mai multe subiecte de inters pentru români, printre care prelungirea vârstei de pensionare, care a creat destul de multe controverse.

Totodată, un alt subiect important care s-a aflat pe agenda discuțiilor dintre cei doi oficiali este declanșarea alegerilor anticipate, pe care atât preşedintele, cât şi premierul au declarat că le susţin.

Dar Rareș Bogdan nu a fost inclus în echipa care încearcă intentarea alegerilor anticipate, notează stiripesurse.ro. Vicepremierul Raluca Turcan a transmis, pe Facebook, că formațiunea liberală a stabilit echipa de negociere pentru a putea începe discuțiile cu partidele din Parlament, în vederea declanșării alegerilor anticipate.

„Vrem să facem reformele profunde de care țara are urgent nevoie, să punem în practică punct cu punct agenda pentru care oamenii au votat la europarlamentare, la prezidențiale sau la referendumul pe Justiție. Nu putem, însă, mișca lucrurile câtă vreme întreg Parlamentul este ținut captiv de o majoritate toxică, lipsită de legitimitate”, explică vicepremierul Raluca Turcan.

Din echipa car vor conducere inițierea alegerilor anticipate fac parte premierul României, Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan și Robert Sighiartău, deputat PNL.

Raluca Turcan, alături de premierul României, Ludovic Orban. Foto: Inquam Photos / Adriana Neagoe
Raluca Turcan, alături de premierul României, Ludovic Orban. Foto: Inquam Photos / Adriana Neagoe

„Vom avea alegeri anticipate, iar premierul României – ca să nu existe nicio speculație – va fi tot Ludovic Orban, ca să nu existe vreo speculație că cineva și-ar dori să fie schimbat. Nu există niciun motiv, Ludovic Orban este cel mai bun premier pentru România în acest moment”, spunea luna trecută Rareș Bogdan, potrivit Digi24.

Deși părea atât de implicat în chestiunea alegerilor anticipate în urmă cu câteva săptămâni, Rareș Bogdan a fost, cumva, lăsat, din nou, pe dinafara.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI