17 ian. 2020 | 15:52

Ce se întâmplă cu Biziday după ce Moise Guran intră în politică. Ce rol are jurnalistul

Știri generale
Ce se întâmplă cu Biziday după ce Moise Guran intră în politică. Ce rol are jurnalistul
Ce se întâmplă cu Biziday după ce Moise Guran intră în politică. Ce rol are jurnalistul

în 2015 Moise Guran declara despre jurnaliștii care intră în politică, că nu destestă nimic mai mult decât un jurnalist care își abandonează meseria pentru a intra în politică. Acum, pare-se, a făcut o schimbare de 180 de grade anunțându-și intenția de intra în politică.

Ce se întâmplă cu Biziday după ce Moise Guran intră în politică

Ba mai mult de-atât, anul trecut, în octombrie, pe site-ul său scria un articol în care Dan Barna era ”personajul negativ” din politică românească, criticând tocmai alegerea pe care a făcut-o zilele acestea, de a i se alătura.

„Barna nu distruge doar USR. Distruge și speranțele noastre de schimbare a României (..) USR s-a transformat în Uniunea Salvați-l pe Barna, cum i-a zis domnul CTP” , scria Moise Guran, la vremea aceea încă jurnalist, pe blogul său.

Mulți dintre cei care i-au urmărit activitatea jurnalistică, și nu numai, și-au pus întrebarea ce se va întâmpla cu celebra aplicație ”Biziday”. Guran a explicat că aplicaţia de ştiri Biziday, pe care a lansat-o în 2016, va funcţiona în continuare fără imixtiuni politice, el fiind doar acţionar minoritar. Biziday este un agregator de ştiri pe care l-a lansat în decembrie 2016.

Aplicația își va continua activitatea, iar conţinutul editorial nu va fi afectat de intrarea lui în politică. Guran a subliniat că de peste un an el nu mai reprezintă un factor de decizie în economia aplicaţiei, renunţând la pachetul majoritar de acţiuni.

Ce rol are jurnalistul

„Biziday, pe care am făcut-o împreună cu alţi colegi jurnalişti, este de departe cea mai populară aplicaţie de ştiri din România, dar de un an şi ceva funcţionează fără mine. Ba mai mult decât atât, le-am predat colegilor mei pachetul majoritar. Am rămas acţionar minoritar la Biziday, pentru cazul în care mai trebuie să aduc nişte bani acolo.

Ce se întâmplă cu Biziday după ce Moise Guran intră în politică. Ce rol are jurnalistul

Ce se întâmplă cu Biziday după ce Moise Guran intră în politică. Ce rol are jurnalistul

Eu stau, din punct de vedere finanaciar, cel mai bine dintre toţi şi din acest motiv am rămas acţionar minoritar. Deciziile sunt luate de ei. Eu aflu de la ei ce se întâmplă cu aplicaţia. Biziday va rămâne o platformă obiectivă în continuare şi va face selecţia de ştiri care contează“, a declarat Moise Guran la Europa FM.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro