Rareș Bogdan, chemat la conducerea PNL București. Ce scrisoare a primit europarlamentarul

Rareș Bogdan, chemat la conducerea PNL București. Ce scrisoare a primit europarlamentarul
Rareș Bogdan, chemat la conducerea PNL. Ce scrisoare a primit europarlamentarul?

Rareș Bogdan, chemat la conducerea PNL! Sute de colegi doresc revenirea europarlamentarului la conducerea PNL București. Fostul moderator de televiziune a primit o scrisoare deschisă de la colegi. Ce mesaj i-au transmis?

Rareș Bogdan, chemat de conducerea PNL de sute de colegi

Aproape 600 de membrii ai Partidului Național Liberal au transmis, printr-o scrisoare deschisă, că își doresc revenirea lui Rareș Bogdan la conducerea PNL București. Scrisoarea către europarlamentar începe cu:„Vrem să continuăm împreună munca începută acum câteva luni, o muncă dificilă, solicitantă, dar extrem de valoroasă prin rezultatul ei și prin impactul asupra societății românești.” 

Colegii fostului moderator al emisiunii „Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan” și-au declarat admirația și aprecierea față de omul politic. Aceștia au subliniat faptul că doresc să continue împreună munca organizației PNL București, mai ales că numărul voturilor la alegerile europarlamentare a fost unul îmbucurător, semn că au acum obligația de a duce la bun sfârșit angajamentele anumate în fața celor din Capitală. Colegii de la PNL și-au încredințat speranțele și idealurile lor, susținând că doar alături de Rareș Bogdan vor putea arăta „vechimea, experienția și priceperea de care am dat dovadă în ultimii 30 de ani de democrație românească.”

Rareș Bogdan, chemat la conducerea PNL București. Sute de colegi îl vor înapoi
Rareș Bogdan, chemat la conducerea PNL București. Sute de colegi îl vor înapoi în fruntea partidului

De ce a fost Rareș Bogdan înlăturat din fruntea PNL?

Se pare că motivul pentru care fostul moderator a fost înlăturat din fruntea Partiului Național Liberal a fost legat de o anumită condiție. Acesta ar fi plusat în privința lor pentru a putea prelua șefia PNL București. Rareș Bogdan ar fi dorit ca toți liberalii care fac parte din consilii de administrație să-și dea demisia și să înceapă o opoziție față de Partidul Social Democrat. „Curățenia” din PNL București se face pentru că unii de la șefia sectoarelor au fost acuzați ca fiind prea nostalgici ai USL.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI