Rareș Bogdan a spus adevărul despre pensii! Decizie neașteptată, după învestirea noului Guvern

Prim-vicepreședintele PNL, Rareş Bogdan, a făcut o dezvăluire neașteptată despre pensiile românilor. Odată cu învestirea noului Guvern, la cârma căruia se află Ludovic Orban, mulți s-au întrebat ce se va întâmpla la acest capitol. Vestea din partea fostului moderator Realitatea TV a reușit să surpindă, venind înainte de prima ședință a noului Executiv, ce are loc marți.

Rareș Bogdan a spus adevărul despre pensii!

Rareș Bogdan a spus adevărul despre pensii! Decizie neașteptată, după învestirea noului Guvern

„Vom elabora o lege a bugetului de stat, vom pregăti România de iarnă şi vom pregăti cele două tururi de alegeri prezidenţiale”, a dezvăluit Rareş Bogdan, în cadrul unei intervenții telefonice, la România TV.

„Să fie liniştiţi pensionarii României, oamenii pe care îi respectăm pentru ce au facut pentru aceasta, pentru cum ne-au crescut. Nu le vom tăia pensiile, nu le vom tăia salariile. Trişti ar trebui să fie pensionarii cu pensii de zeci de mii de lei pe lună, cei care nu au dat concursuri corecte, cei aflaţi în funcţii pe clientelism politic”, a mai adăugat Rareş Bogdan.

Totodată, noul ministru de Finanțe, din Guvernul Orban, este Florin Cîțu. Înainte de acesta, în guvernul PSD condus de către Viorica Dăncilă, cel care a ocupat această funcție a fost Eugen Teodorovici. Acesta dezvăluia că întreaga documentație necesară procesului este pregătită, dar și că portofoliul va fi predat noului ministru.

„Voi preda noului ministru al Finanţelor Publice un proiect de buget despre care îmi doresc ca atunci când va ajunge în Parlament să reflecte cu prioritate sumele necesare pentru ca toate veniturile românilor să se majoreze , mă refer aici la salarii, la pensii, aşa cum legile astăzi în vigoare prevăd.

De asemenea, sumele necesare dezvoltării comunităţilor locale, tot ce înseamnă facturi pentru proiectele guvernamentale, ştim foarte bine: PNDL 1, PNDL 2, Fondul de Dezvoltare şi Investiţii şi orice altă investiţie la nivel central sau la nivel local.

În caz contrar, în cazul în care aceste sume nu se vor regăsi în bugetul propus de Guvernul Orban, cu siguranţă că în Parlamentul României aceste amendament vor fi aduse bugetului pentru 2020, astfel încât ceea ce ne-am asumat pentru anii care urmează să se şi întâmple din punct de vedere economic”, spunea Eugen Teodorovici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI