Rareș Bogdan a răbufnit. Mesajul violent pe care l-a dat în plină campanie electorală

Rareș Bogdan a răbufnit. Mesajul violent pe care l-a dat în plină campanie electorală

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat că urmează o perioadă care în cărțile de istorie va fi trecută ca lunga guvernare liberală deoarece va fi guvernarea ce va marca viața în bine.

Rareș Bogdan a răbufnit

Astăzi, europarlamentarul Rareș Bogdan a precizat, la o manifestare electorală organizată în municipiul Reghin, că unii alegători vor fi speriați de UDMR și PSD pentru a nu se prezenta la urne, când vor fi alegerile locale.

”Unii ar trebui să înţeleagă” că articolul 1 din Constituţia României nu poate fi negociat niciodată şi că acesta este sfânt pentru PNL, a precizat Bogdan.

„Sigur că aici este o chestiune specifică pe care o cunosc şi eu venind de la doi paşi de Mureş, din Ocna Mureş, Alba. Apoi m-am mutat la Cluj.

Aici este o chestiune care nu ţine de naţionalism, dar ţine de articolul 1 din Constituţie. Unii ar trebui să înţeleagă că acest articol nu poate fi negociat niciodată şi este un articol sfânt pentru PNL.

Următoarele două săptămâni şi jumătate trebuie să vă mobilizaţi să-i convingeţi pe oameni. Mă aştept ca mulţi dintre alegători să fie voit speriaţi, să se creeze situaţii în care alegătorii să rămână în case pentru a rămâne câţiva alegători captivi care sunt duşi spre urne dintre PSD sau UDMR”, a menționat Rareş Bogdan la manifestarea electorală care a fost organizată de candidatul liberal la Primăria Reghin, Gabriel Toncean.

Rareș Bogdan a răbufnit. Mesajul violent pe care l-a dat în plină campanie electorală
Rareș Bogdan a răbufnit. Mesajul violent pe care l-a dat în plină campanie electorală

”Sper să-i convingem pe alegători de ce să voteze un primar PNL”

De asemenea, Rareș Bogdan şi-a exprimat speranţa că alegătorii vor fi convinşi să îl voteze candidatul PNL la Primăria Reghin, Gabriel Toncean, dar şi pe candidatul la preşedinţia Consiliului Judeţean Mureş, Cristian Chirteş, pentru ca între cele două instituţii să existe o bună colaborare.

„Sper să-i convingem pe alegători de ce să voteze un primar PNL şi un preşedinte de Consiliu Judeţean liberal pentru că este important să existe colaborarea perfectă între primar, preşedinte CJ, ministrul dezvoltării, ministrul finanţelor, transporturilor, învăţământului, un prim ministru deschis.

Imediat lucrurile le construieşti altfel şi poţi gândi altfel proiectele de dezvoltare. Altfel e complicat cu un preşedinte CJ ostil rişti să-şi pierzi o mulţime de timp pentru a negocia, eşti condiţionat de foarte multe ori.

Lucrurile acestea trebuie să înceteze şi pot înceta acum. Nu am nicio îndoială că o să câştigăm alegerile aici mai ales că avem un super candidat bun şi echipă foarte foarte bună, dar dacă ne gândim la ce urmează”, a mai spus Rareş Bogdan.

El a mai precizat că în ultimii 30 de ani PNL nu a fost într-o astfel de situaţie favorabilă, având și preşedintele României, iar în perspectivă acesta îşi doreşte peste 20 de preşedinţi de consilii judeţene, dar și peste 1.500 de primari şi minimum 180 de parlamentari.

Rareş Bogdan a mai spus că preşedintele Klaus Iohannis a negociat 80 de miliarde de euro pentru România, deoarece „erau alocate doar 34 de miliarde”, și că aceşti bani vor intra în economia României.

„Cred că urmează o perioadă în care în cărţile de istorie va fi trecută ca lunga guvernare liberală, pentru că va fi guvernarea care va marca în bine viaţa oamenilor de la Reghin la judeţe şi nu doar la nivelul Transilvaniei”, a mai declarat europarlamentarul Rareș Bogdan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI