Rareș Bogdan sare în apărarea unui fost pușcăriaș. E uluitor, candidează la Alegerile Locale pentru PNL

Rareș Bogdan sare în apărarea unui fost pușcăriaș. E uluitor, candidează la Alegerile Locale pentru PNL
Rareș Bogdan apără un fost pușcăriaș (Foto: Adevarul)

Rareș Bogdan apără un bărbat care a fost trimis în spatele gratiilor din cauza a două fapte ilegale. Ce spune politicianul și cum îi ia apărarea bărbatului?

Rareș Bogdan apără un dublu condamnat penal

Vicepreședintele Partidului Național Liberal a vorbit despre prezența unui dublu condamnat penal pe listele PNL Timiș pentru Consiliul Județean. Pe poziția a 12-a a listei PNL se află Călin Roman, fiul primarului din Deta. Tânărul a fost numit secretar în anul 2017, dar s-a retras la doar câteva zile. În 2013, Roman a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare după un scandal imens petrecut într-un bar din centrul orașului unde tatăl său este și acum primar în al treilea mandat.

Bărbatul a mai ajuns încă o dată în fața instanței în anul 2014. de data aceasta, pentru deținerea ilegală a unei arme. Atunci, Călin a fost condamnat la doi ani și două luni de închisoare după ce i-au fost contopite ambele pedepte, ajuns astfel încarcerat la Penitenciarul Timișoara. Primul incident s-a petrecut în noaptea dintre 23 spre 24 iulie în anul 2011, când într-un bar din Deta a izbucnit un scandal între gruparea lui Roman și cea a lui Ștefan Alexandru. Fiul cel mare al primarului a fost trimis în judecată pentru deținerea armei albe pe lângă ultraj contra moravuri și lovituri sau alte violențe.

Rareș Bogdan sare în apărarea unui fost condamnat la închisoare
Rareș Bogdan sare în apărarea unui fost condamnat la închisoare

„Trebuie să găsim formule să-i reintegrăm”

„Dacă la un moment unii au greșit în viață, nu înseamnă că trebuie să-i ținem la marginea societății. Trebuie să găsim formule să-i reintegrăm, și dacă ei s-au schimbat cu adevărat, și-au recunoscut greșelile și au ispășit pedepsele, e normal să le vedem evoluția. Dacă ne uităm la societăți mai evoluate, cum ar fi cea americană, sau cea franceză, veți vedea că oameni care au ajuns președinți sau premieri, nu au avut o tinerețe prea liniștită. Nu s-ar aplica acest lucru în cazul lui Dragnea, pentru că o altercație din tinerețe nu se compară cu încercarea de a nenoroci o țară”
Rareș Bogdan, vicepreședinte PNL (Sursa: pressalert.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI