Rareș Bogdan a primit lovitura de grație! Nici Klaus Iohannis nu-l mai acceptă

Rareș Bogdan a primit lovitura de grație! Nici Klaus Iohannis nu-l mai acceptă

Se pare că seria umilințelor la care este supus Rareș Bogdan continuă cu un articol publicat în presa britanică, în care este numit ”idiotul săptămânii”.

Rareș Bogdan a primit lovitura de grație!

Astfel, jurnaliștii englezi îl critică pe Rareș Bogdan pentru petrecerea cu 100 de persoane, pe care a organizat-o pentru ziua fiicei lui. Mai mult, în urmă cu o săptămână, pe Wikipedia apărea descris ca un ”Romanian Păcălici”, după ce hackerii au spart această pagină.

„Rareş Bogdan, europarlamentar din România, a câștigat cu brio cel mai recent titlu „Idiotul săptămânii”. Întrucât Covid-19 face ravagii în România, domnul Bogdan a organizat lunea trecută o petrecere într-un restaurant din Cluj-Napoca, un oraș din nord-vestul României, pentru a sărbători ziua de naștere a fiicei sale. Deși petrecerile mari în interior sunt interzise oficial, iar autoritățile cer insistent oamenilor să evite aglomerația, deoarece numărul cazurilor Covid-19 crește din nou în România, Bogdan a reunit peste 100 de persoane, pentru a se distra. Majoritatea au dansat și s-au amestecat în interiorul restaurantului. Libertatea, un ziar românesc, a filmat cheful cu o dronă. Domnul Bogdan a spus unui post de televiziune local că nu are remuşcări pentru ceea ce a făcut”, se anunță în MediaPowerMonitor.

Imaginea sa, afectată teribil

De altfel, imaginea lui Rareș Bogdan a început să se deterioreze teribil în ultima perioadă, în ciuda eforturilor lui de a se apărea în multiplele apariții televizate și a se profila ca un jucător puternic pe scena politică. Surse din PNL au precizat pentru Antena3.ro că fostul jurnalist a pierdut întreaga susținere în partid și că nici președintele Klaus Iohannis nu-l mai agrează, după ce el a criticat Guvernul în nenumărate rânduri, aducând prejudicii de imagine liberalilor.

„Cariera lui politică s-a încheiat”, au declarat aceleași surse pentru Antena3.ro. Totuși, este dificil de crezut că Rareș Bogdan nu va continua pe acest drum și că nu va încerca, prin toate mijloacele, să revină la masa puterii. Astfel că dacă PNL va înregistra un scor mic la alegeri, probabil abia atunci ar mai putea să atragă câțiva lideri de partea lui. Cu toate acestea, Ludovic Orban a jucat bine și această carte întrucât l-a numit europarlamentar, strateg al campaniei ce va urma în scurt timp.

În conflict deschis cu actualul premier

Rareș Bogdan mai este și într-un conflict deschis cu actualul premier, căruia în trecut a dorit să-i ia locul, spun aceleași surse. Deși cei doi, public, se înțeleg foarte bine, în realitate, toți liberalii sunt la curent cu situația care există între președinte și prim vicepreședinte.

Cu toate că inițial declarase că nu dorește să intre în cursa pentru Primăria Capitalei, deoarece a pierdut cam tot terenul obținut de PNL, în prezent fostul jurnalist ar fi spus în interiorul partidului că este dispus să-și asume o candidatură la București, aceasta fiind practic cam singura șansă de a reveni în polul puterii.

Ludovic Orban a ieșit public de îndată, chiar de mai multe ori, pentru a anunța că Nicușor Dan este candidatul pe care-l va susține PNL și că decizia lui este finală. Astfel că lupta pentru putere continuă între liberali, însă premierul pare a fi un jucător mult mai abil decât Rareș Bogdan, care a fost deja pus la zid cu ultimele dezvăluiri, ce i-au zdruncinat imaginea puternic.

Deși el a încercat să arunce săgeți otrăvite către Ludovic Orban și a insistat pe ideea că se situează pe locul unu la capitolul încredere, după Klaus Iohannis, situația sa în partid nu este deloc una roz, iar momentant pare să fi rămas doar cu el. Cum politica etse extrem de schimbătoare, așa că ne putem aștepta la multe răsturnări de situație pe viitor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI