Rangers a decis! Ce urmează să se întâmple cu Ianis Hagi, după ce Lazio a oferit 10 milioane de euro pentru el

Rangers a decis! Ce urmează să se întâmple cu Ianis Hagi, după ce Lazio a oferit 10 milioane de euro pentru el
Decizia lui Rangers după ce Lazio a oferit 10 milioane de euro pentru Ianis Hagi: Ce urmează să se întâmple cu el

Decizia luată de Rangers, după ce Gazzetta dello Sport a scris că Lazio oferă 10 milioane de euro pentru Ianis Hagi. Interesul asupra românului a venit în contextul în care acesta a reușit primul său gol la naționala României, în meciul cu Macedonia de Nord.

Rangers, decizie după ce Lazio a oferit 10 milioane de euro pentru Ianis Hagi

Presa din Italia a scris că fotbalistul român îi face cu ochiul lui Igli Tare și că italienii sunt dispuși să îi dea 10 milioane de euro pentru a-l lua la ei. Scoțienii nu se gândesc să-l vândă, ba chiar secundul lui Steven Gerrard la Rangers a vorbit recent la superlativ despre Ianis Hagi.

„Rangers speră să-l păstreze pe Ianis Hagi şi din vară, după ce au apărut informaţii conform cărora acesta ar putea pleca de pe Ibrox. Gazzetta Dello Sport a scris din nou că Lazio este interesată de Ianis, directorul sportiv Igli Tare fiind un mare fan al românului.

Lazio s-a mai interesat de Hagi şi conform ultimelor informaţii ar agrea un transfer pentru aproximativ 10 milioane de euro. Românul are un talent uriaş, e bine înzestrat din punct de vedere tehnic şi foarte creativ în ultima treime. Problema este că Ianis e inconstant şi de multe ori iese din joc, dacă nu îi iese totul aşa cum îşi doreşte”, scriu jurnaliștii de la HITC.

Igli Tare e fanul românului 

Motivul este că Rangers vede un potențial puternic în Ianis Hagi, iar acesta este foarte apreciat la actualul club. „Ianis Hagi este o ţintă a lui Lazio pe piaţa transferurilor, iar italienii sunt gata să dea bani mulţi”, titrează cei de la Glasgow Live.

Ianis Hagi este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 6 milioane de euro. El are 7 goluri și 12 pase decisive în cele 38 de meciuri disputate la Rangers, în acest sezon.

„Lazio vrea mai mult creativitate echipei, iar directorul sportiv al echipei, Igli Tare, este un fan al lui Hagi. (…) Hagi este un jucător versatil, care poate juca pe ambele flancuri, în spatele vârfului şi chiar ca şi atacant. Lazio oferă 10 milioane de euro, pentru a o convinge pe Rangers să-l vândă pe jucătorul de 22 de ani. Ianis Hagi mai are experienţă în Serie A, unde a mai evoluat pentru Fiorentina”, mai scriu ziariști scoțieni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI