Ce a pățit Ianis Hagi la Rangers. Antrenorul lui, criticat aspru pentru acest gest: „De neconceput!”

Ce a pățit Ianis Hagi la Rangers. Antrenorul lui, criticat aspru pentru acest gest: „De neconceput!”
Ce a patit Ianis Hagi la Rangers

Cristoph Daum a sărit în apărarea lui Ianis Hagi. Fostul selecționer al României l-a criticat astfel pe Steven Gerrard că nu îl folosește mai mult pe mijlocașul român.

Ce a pățit Ianis Hagi la Rangers

Antrenorul neamț a spus că urmărește frecvent meciurile echipei Rangers și consideră că Ianis nu ar trebui să lipsească din ”unspreecele” lui Gerard, anunță Playsport.ro.

Tot Cristoph Daum a spus recent și despre câteva subiecte actuale din fotbalul românesc. Astfel, pe lângă situația de la echipa națională sau fotbalul din Liga I, Daum a vorbit și despre Ianis Hagi. Fostul selecționer al României a spus că urmărește cu atenție meciurile echipei Rangers și nu înțelege de ce Ianis nu e punct fix în echipa lui Gerrard.

”Este un jucător foarte talentat. Câteodată urmăresc meciurile celor de la Glasgow Rangers, iar el nu face parte din primii 11. Iar eu nu înțeleg de ce? Că Glasgow nu e Manchester City, de exemplu… Și nu mai înțeleg cum se antrenează și cum dezvoltă performanță, în condițiile în care nu face parte mereu din primii 11. Desigur, acceptăm alegerile lui Gerrard, însă cu toții știm că Ianis este un jucător excelent și foarte talentat”, a fost precizarea lui Daum, pentru PlaySport.ro.

Daum, un apropiat al fotbalul românesc

De altfel, echipa națională de fotbal a României a fost ultima pe care a antrenat-o Cristoph Daum în cariera sa de antrenor. Acesta a pregătit selecționata noastră o scurtă perioadă, între iulie 2016 – septembrie 2017.

Pe banca „tricolorilor” Daum a avut 3 victorii, a remizat de 3 ori și a încasat 4 înfrângeri. În octombrie a împlinit vârsta de 67 de ani, iar după experiența din România, Cristoph Daum nu a mai antrenat pe nimeni.

În cariera lui de antrenor, Daum a pregătit echipe precum Koln, Stuttgart, Besiktas, Bayer Leverkusen, Austria Vienna, Fenerbahce, Club Brugge sau Bursaspor. Deși încă nu e încă un titular incontestabil, Ianis Hagi a prins destule minute în acest sezon pentru Rangers. A jucat  38 de meciuri în acest sezon, în care a înscris 7 goluri și 12 pase decisive.

În campionatul Scoției, Ianis Hagi a jucat în 27 dintre cele 33 de partide. În 21 dintre cele 27 de partide a început ca titular. Evoluțiile lui Ianis Hagi sunt extrem de apreciate în Scoția. Recent, jurnaliștii de la Rangers News au realizat și un material amplu dedicat lui Ianis, unde au punctat potențialul uriaș pe care îl are acesta, dar și rapiditatea cu care s-a integrat acesta în fotbalul din Scoția. De menționat este cî 6 milioane de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi. În primăvara asta, Ianis a reușit să înscrie și primul său gol la echipa națională.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI