Ramona și Monica Gabor, surprinse de niște români într-o locație controversată. Unde au fost în vacanță

Ramona și Monica Gabor, surprinse de niște români într-o locație controversată. Unde au fost în vacanță
Unde au fost văzute Ramona și Monica Gabor. Locația este controversată

Ramona și Monica Gabor nu se uită la bani atunci când vine vorba despre vacanță! Cele două surori s-au decis să se relaxeze împreună într-o locație controversată, așa că mulți și-au pus întrebări când le-au văzut acolo.

Unde au fost văzute Ramona și Monica Gabor. Fanii au rămas surprinși

Ramona s-a decis să ducă o viață de lux în Dubai, în timp ce sora ei, Monica Gabor, s-a orientat spre Statele Unite ale Americii. Totuși, când vine vorba despre distracție, cele două au ales o locație iubită de mulți români.

Ramona și Monica Gabor s-au refugiat în Mykonos, o locație controversată, dar preferată de mulți români și vedete autohtone. Totuși, este cunoscut faptul că mulți preferă să meargă acolo pentru distracție.

Viața de noapte din Mykonos este cunoscută chiar și la Hollywood, iar vedetele nu se pot abține să nu meargă în Grecia ori de câte ori au nevoie de petreceri, băuturi fine, dar și relații amoroase de care nu află nimeni.

Ce destinație controversată au ales surorile Gabor. Nu mulți se așteptau la așa ceva

Cu acestea fiind spuse, mulți au ridicat din sprâncene în momentul în care le-au văzut pe surorile Gabor în locația controversată din Grecia. Totuși, cele două și-au dorit să aibă parte de o vacanță discretă, departe de ochii curioșilor.

Vedetele au fost surprinse la restaurantul Spilia, ce se află lângă plaja Kalafatis. Această locație este cunoscută pentru cei ce merg în Mykonos datorită preparatelor culinare autentice, iar atmosfera reprezintă un plus, potrivit Cancan.

Ramona și Monica Gabor sunt extrem de ocupate cu afacerile pe care le desfășoară, dar ele nu uită niciodată să petreacă timp împreună și să se pună la punct cu anumite noutăți din viața lor. Cele două au uitat de State și Dubai, optând pentru distracție în Grecia.

Cine a lipsit de lângă vedete. Admiratorii lor au remarcat imediat

Surorile sunt extrem de discrete cu privire la viața lor personală, așa că nu este de mirare că au ales destinația iubită de milionarii din toată lumea.

Insula ce nu doarme niciodată oferă distracții de toate felurile, fiind perfectă atât pentru persoanele ce vor să se relaxeze, cât și pentru cele ce caută distracția.

Totuși, fanii nu au putut să nu remarce faptul că Monica și Ramona Gabor nu au fost însoțite de o persoană extrem de importantă din viața lor. Din peisaj a lipsit sora lor, Alina, ce a rămas la Bacău.

Urmăriți Playtech.ro și pe