Monica Gabor a dat fuga repede în Dubai pentru Ramona. Ce au făcut acolo, împreună

Monica Gabor a dat fuga repede în Dubai pentru Ramona. Ce au făcut acolo, împreună
Monica Gabor a dat fuga repede în Dubai pentru Ramona. Ce au făcut acolo, împreună

Monica și Ramona Gabor au avut parte de o revedere în Dubai, unde cele două surori și-au aniversat zilele de naștere. Cum au sărbătorit cele două brunete?

Monica și Ramona Gabor, aniversare în Dubai

Celebrele surori din familia Gabor, Monica și Ramona, deși locuiesc la mare distanță una de cealaltă, țin legătură și fac tot posibilul să se vadă, măcar cu ocazia evenimentelor ce au loc în familiile lor.

Recent, cele două brunete au făcut în așa fel încât să-și poată aniversa zilele de naștere împreună. Monica locuiește pe continentul american, iar Ramona s-a stabilit la Dubai, unde se pare că duce o viață de prințesă, trăind în lux și opulență. Imaginile pe care frumoasa româncă le postează pe conturile sale de socializare demonstrează acest lucru.

Moni și Ramona s-au reîntâlnit, luni, la Dubai, ținutul șeicilor, unde cele două surori și-au aniversat zilele de naștere.

Din cauza restricțiilor impuse, în contextul pandemiei, Monica și Ramona, se pare ca nu s-au mai văzut decât prin intermediul mediului online. Cele doua locuiesc la mare distanță una față de cealaltă, dar iată că acum, după multă vreme au avut parte de mult așteptata revedere. Și nu oriunde, ci pe tărâmul însorit al oamenilor bogați.

Pandemia se pare că i-a priit Ramonei care și-a văzut un vis împlinit. Bruneta și-a deschis o afacere cu parfum oriental, si la propriu și la figurat. Afacerea Ramonei este legată de un parfum oriental ce îi poarta numele. Nici Monicăi nu i-a mers rău în ultima perioadă. Se pare ca are o relație frumoasă cu omul de afaceri de oriigine chineză, împreună cu care formează o familie. Fiica Monicăi, Irina, locuiește acum cu mama sa.

Monica postează din când în când fotografii în care apare alături de Mr Pink, cum este cunoscut partenerul ei de viață, împreună cu fiul acestuia și fiica Monicăi. Cei patru par foarte fericiți împreună.

Surorile Gabor, aniversare împreună

Surorile Gabor sunt născute amândoua în luna ianuarie. Pe 8 ianuarie, Monica a împlinit vârsta de 33 de ai, iar Ramona, 32 de ani, pe pe 16 ianuarie. Cu această ocazie, dar și datorita faptului că restricțiile de călătorie au fost ridicate, cele două brunete au ales să se reîntâlneasca pentru a-și sarbători aniversarile împreună.

Monica și Ramona Gabor nu s-au mai văzut din 2019.Între timp tatăl celor două a pierdut lupta cu boala, iar la funeraliile bărbatului Monica nu a reușit să ajungă, din cauza restricțiilor.

Se pare că revederea surorilor a fost un mare motiv de bucurie. Cele două surori  s-au îmbrăcat cu ținute elegante și s-au accesorizat cu bijuterii scumpe și au iesit în oraș la unul dintre cele mai luxoase restaurante din Dubai. Imaginea postată pe contul de socializare al Ramonei le arată pe tinere extrem de fericite și zâmbitoare, în timp ce se îmbrățișeau, iar Monica își pupa sora de bucuria revederii.

Acolo, Monica și Ramona Gabor s-au răsfățat și delectat cu meniuri alese, șampanie și dulciuri, conform Click.ro. Cu siguranță au întors toate privirile, deoarece amândouă sunt niște femei foarte frumoase care nu pot trece neobservate.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI