Ramona Olaru, veste surpriză despre nuntă, în direct la Neatza. Când se va mărita: ‘Sunt șanse mari’

Ramona Olaru, veste surpriză despre nuntă, în direct la Neatza. Când se va mărita: ‘Sunt șanse mari’
Cand se marita Ramona Olaru de la Neatza

Bat clopote în curând pentru Ramona Olaru? Frumoasa asistentă TV de la Neatza cu Răzvan și Dani tocmai a primit vestea anului. Când va ajunge, din nou, în fața altarului alături de sufletul ei pereche.

Când se mărită Ramona Olaru de la Neatza

Este una dintre cele mai simpatice, șarmante, sincere și vesele vedete din România. Frumosa Ramona Olaru de la Neatza cu Răzvan și Dani a câștigat, în ultimii ani, aprecierea a milioane de români din toate colțurile țării prin felul său de a fi, simțul umorului bine dezvoltat și carisma care te atrage precum un magnet.

Deși nu a avut mare noroc în dragoste, frumoasa asistentă TV a rămas una dintre cele mai curtate femei din showbiz. Zâmbetul de milioane, trăsăturile angelice și trupul sculptat parcă de dalta zeilor sunt doar câteva dintre atuurile fizice pe care blondina le posedă.

Deși nu a dus niciodată lipsă de pretendenți, după despărțirea de Cuza de la Noaptea Târziu, faimoasa vedetă de la Antena 1 a luat o pauză de la relații. Cu toate acestea, se pare că astrele sunt de partea ei. Astrologul Bianca Nuțu i-a prevestit o mare bucurie vecinei de la Neatza, în ediția de marți, 31 august.

Potrivit spuselor specialistei, Ramona Olaru va avea noroc în dragoste anul acesta care vine. Mai mult de atât, blondina își va găsit sufletul pereche și ar putea ajunge chiar în fața altarului pentru a doua oară în viață.

„I-am spus Ramonei că, până la anul de ziua ei, sunt șanse mari să se căsătorească sau pur și simplu să își găseasca un partener cu potential de soț. M-am uitat deja pe astrograma ei și i-am spus că zilele-i sunt numărate.”, a glumit astrologul Bianca Nuțu, prietena bună cu Ramona Olaru.

Ramona Olaru a umblat dezbrăcată pe stradă, după ce i-au fost furate hainele

Întrebată de Dani Oțil cum s-a descurcat la „Splash! Vedete la apă”, Ramona i-a dezvăluit colegului ei de matinal că nu a avut probleme, știind să înoate foarte bine.

De altfel, blondina a relatat o povestire amuzantă din copilărie, când a învățat să înoate în canalul de irigații de la ferma părinților ei.

Blondina a mărturisit că mama ei o certa mereu, iar într-o zi a plecat dezbrăcată pe stradă, până acasă, deoarece nu mai avea hainele la ea.

Dani Oțil: Cum a fost la Splash? Ați stat ca în tabără? V-au dat afară de la hotelul din Bacău?

Ramona Olaru: Nu, am stat separați, din păcate pentru câțiva.

Dani Oțil: Tot singură?

Ramona Olaru: Da, așa am zis și eu. Săraca Ramona, tot singură.

Dani Oțil: Dar tu știi să înoți?

Ramona Olaru: Da, am învățat să înot la canalul de irigatii de la mine de la fermă. Venea mama după mine, că era apa murdară. Ca să mă pedepsească îmi lua hainele și plecăm dezbrăcată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI