De ce mergea Ramona Olaru dezbrăcată pe stradă. Dani Oțil a început să râdă când a auzit-o

De ce mergea Ramona Olaru dezbrăcată pe stradă. Dani Oțil a început să râdă când a auzit-o
De ce mergea Ramona Olaru dezbracata pe strada

Luna august a fost una plină de peripeții pentru frumoasa Ramona Olaru de la Neatza cu Răzvan și Dani. Întoarsă din vacanță, după ce a filmat pentru emisiunea Splash! Vedete la apă, simpatica asistentă TV a povestit cum a fost nevoită să meargă dezbrăcată pe stradă, acum mulți ani. Ce a pățit vedeta, de fapt.

Motivul pentru care Ramona Olaru a umblat dezbrăcată pe stradă

Ziua de 30 august marchează mai multe evenimente importante. În plină de zi de sărbătoare, de Sfântul Alexandru, în penultima zi calendaristică de vară emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani s-a întors pe micile ecrane cu un nou sezon de succes.

Dani Oțil, Răzvan Simion, Florin Ristei și Ramona Olaru s-au întors cu forțe proaspete din concediu, pregătind glume savuroare în program, în dulcele lor stil caracteristic.

În timp ce băieții s-au distrat și s-au relaxat ba la munte, ba la mare, Ramona Olaru a fost extrem de harnică în luna august, ocupată fiind cu filmările pentru emisiunea „Splash! Vedete la apă”, show pe care l-a prezentat alături de Anna Lesko și Răzvan Fodor.

Întrebată de Dani Oțil cum s-a descurcat la emisiunea estivală, Ramona i-a dezvăluit colegului ei de matinal că nu a avut probleme, știind să înoate foarte bine. De altfel, Ramona a relatat o povestire amuzantă din copilărie, când a învățat să înoate în canalul de irigații de la ferma părinților ei.

Blondina a mărturisit că mama ei o certa mereu, iar într-o zi a plecat dezbrăcată pe stradă, până acasă, deoarece nu mai avea hainele la ea.

Dani Oțil: Cum a fost la Splash? Ați stat ca în tabără? V-au dat afară de la hotelul din Bacău?

Ramona Olaru: Nu, am stat separați, din păcate pentru câțiva.

Dani Oțil: Tot singură?

Ramona Olaru: Da, așa am zis și eu. Săraca Ramona, tot singură.

Dani Oțil: Dar tu știi să înoți?

Ramona Olaru: Da, am învățat să înot la canalul de irigatii de la mine de la fermă. Venea mama după mine, că era apa murdară. Ca să mă pedepsească îmi lua hainele și plecăm dezbrăcată.

Cu ce bărbat a fost plecată Ramona Olaru în Capri

De asemenea, când a fost întrebată care a fost cel mai fericit moment din vacanța ei, Ramona Olaru a mărturisit că a fost plecată în vacanță alături de un bărbat misterios în exotica insulă Capri. Pe de altă parte, rugată fiind să spună care a fost cea mai grea zi din luna august, blondina a devenit serioasă.

Ramona le-a pus colegilor săi matinali că a fost nevoită să clarifice lucrurile despre separarea sa de Cuza de la Noaptea Târziu, fostul ei iubit, relație care a avut multe suișuri și coborâșuri de-a lungul timpului.

„Cea mai frumoasă perioadă a vacanței de acum? Am fost in Capri timp de 5 ani cu un el. Cea mai urata zi din vacanta asta a fost atunci cand a trebuit sa fac un anunt pe Instagram, despre o despartire, dupa multe incercari esuate.”, a spus Ramona Olaru la Neatza.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI