Ramona Olaru s-a făcut de râs la Antena 1. Cum au reacționat imediat Răzvan Simion și Dani Oțil

Ramona Olaru, gafă la Neatza

Ramona Olaru a reușit să fie atracția emisiunii în ediția recentă. Colega de platou a celebrilor matinali de la Antena 1 a stârnit hohote de râs în rândul fanilor emisiunii, dar și a celor care o supravegheau atent. Ce s-a întâmplat? Blondina a fost atracția zilei în rândul fanilor show-ului de dimineață.

Ramona Olaru a stârnit hohote de râs. Ce s-a întâmplat la Neatza cu Răzvan și Dani?

Cel mai nou joc de la Neatza cu Răzvan și Dani a pus-o în dificultate pe Ramona Olaru. Telespectatorii intră în transmisiune directă și pariază pe unul din cei din platou care trebuie neapărat să iasă câștigător în provocarea ce urmează. Dacă la final se confirmă, telespectatorul primește cadoul pus la bătaie. Tânăra își pune mintea cu colegii ei de platou și devine în cele din urmă protagonista unor momente care îi fac pe cei de acasă să râdă în hohote.

Acest lucru s-a întâmplat și în ediția recentă, când în urma unei provocări a tras o căzătură serioasă. De dimineață, blondina s-a implicat atât de tare în jocul dat încât a dat cu stângul în dreptul, gândindu-se numai la competiție, s-a împiedicat de capul lui Ristei și a căzut. ”Eu mergeam după cartof și a venit ceva din spate și m-a luat pe capotă direct” a explicat Ramona incidentul.”Dacă mai exista Cronica Cârcotașilor ne vedeam și noi miercuri.” a spus Dani. ”Există” a strigat Ramona. ”Dar nu se mai uită nimeni” a completat Dani Oțil.

Trecutul blondinei

Poate unii n-au crezut, dar colega celor de la Neatza cu Răzvan și Dani nu a trăit în puf, a știut mereu ce înseamnă greutățile și nu s-a ferit niciodată să-și facă o viață mai bună. Aceasta a simțit cum e să-ți câștigi proprii bani încă de când era copil.

„Muncesc de la 12 ani. Eram picol la un restaurant, la mine în Călăraşi, adică ajutăm un ospătar să îşi facă treaba. Mergeam în vacanţele de vară de cele mai multe ori, atunci aveam liber aproape trei luni. Părinţii mei au fost de acord, pentru că nu aveau posibilităţi, astfel încât să mă oprească şi să-mi spună îţi dăm noi bani. Primii bani din modelling cred că i-am făcut târziu, pe la 19 -20 de ani, mai exact când m-am mutat în Bucureşti. Dacă se mai iveşte o ocazie să mai fac vreo prezentare, sunt acolo tot timpul. E cea mai mare iubire a mea”
Ramona Olaru

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI