Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, poveste dramatică de viață. Prin ce a trecut, puțină lume știa asta

Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, poveste dramatică de viață. Prin ce a trecut, puțină lume știa asta
Ce poveste dramatică ascunde Ramoan Olaru?

Ramona Olaru este una din cele mai amuzante și iubite asistente de televiziune. Aceasta și-a făcut loc bine în lumea mondenă, în TV, dar și în online, iar acum vine cu amănunte despre viața acesteia. Care e povestea neștiută a tinerei? Drama de care nu a intuit-o nimeni.

Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, dramă neștiută

În ziua Mondială dedicată copiilor născuți prematur, pe 17 noiembrie, Ramona Olaru a venit în fața telespectatorilor și a fanilor ei cu câteva dezvăluiri pe care nimeni nu le-ar fi intiuit. Chiar asistenta de televiziune face parte din categoria copiilor care nu au avut un start bun în viață și a luptat din greu să supraviețuiască. Ramona a păstrat totul ascuns mulți ani, iar acum a simțit că trebuie să se destăinuie colegului ei în timpul emisiunii Neatza de pe 17 noiembrie. Acesta a ținut să-i ureze și ei „La mulți ani” de Ziua Mondială dedicată copiilor născuți prematuri, iar nimeni nu înțelegea inițial de ce. ‘La mulți ani, Ramona! Este ziua dedicată copiilor născuți prematur. Toată lumea știe, Ramona a fost un copil foarte dorit’, a spus Dani la începutul emisiunii.

După ce celebrul prezentator de televiziune a dezvăluit mai multe, Ramona a povestit că a venit pe lume la șapte luni, că a fost extrem de dorită de părinții ei și că în această călătorie încercările au fost la fiecare pas. „Au fost prea multe încercări să se renunțe definitiv la mine și am ajuns la șapte luni, din fericire. Ăsta este adevărul, dar uitați-vă acum. Pot să spui că sunt o luptătoare’, a afirmat aceasta. Dani Oțil a continuat discuția cu blondina, mărturisind faptul că este surprins de faptul că este totuși foarte înaltă pentru un copil care a pornit cu stângul această lume și a avut o dezvoltare anevoioasă. „Ești destul de lungă, mi se pare o minune a medicinei la Slobozia și a echipamentelor de atunci. Bravo!„, a spus Dani.

Povestea neștiută a Ramonei Olaru, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani
Povestea neștiută a Ramonei Olaru, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani

Asistenta TV și-a luat viața din piept de la 12 ani

„Muncesc de la 12 ani. Eram picol la un restaurant, la mine în Călărași, adică ajutam un ospătar să își facă treaba. Mergeam în vacanțele de vară de cele mai multe ori, atunci aveam liber aproape trei luni. Părinții mei au fost de acord, pentru că nu aveau posibilități, astfel încât să mă oprească și să-mi spună „Îți dăm noi bani”. Primii bani din modelling cred că i-am făcut târziu, pe la 19 -20 de ani, mai exact când m-am mutat în București. Dacă se mai ivește o ocazie să mai fac vreo prezentare, sunt acolo tot timpul. E cea mai mare iubire a mea”
Ramona Olaru

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI