Ramona Olaru a șocat la Neatza: ce a spus despre prieteniile cu beneficii. Răzvan a fost uimit

Ramona Olaru a șocat la Neatza: ce a spus despre prieteniile cu beneficii. Răzvan a fost uimit
Ramona Olaru a socat la Neatza

Astăzi, la Neatza cu Răzvan și Dani, s-a dezbătut ideea unui alt fel de relație, și anume, așa-zisa prietenie cu beneficii.

Ramona Olaru a șocat la Neatza

În timp ce Răzvan a spus că nu poate înțelege acest concept de relație, Ramona Olaru a fost și mai ”pornită” pe subiect și a făcut și o mărturisire, și anume că i s-a propus asta. Dialogul dintre Răzvan Simion și Ramona Olaru a decurs așa:

”-Am inteles-o p-asta cu Friends with Benefits (n .red. Prieteni cu beneficii)!

-Nici eu, si mi s-a cerut de curând. Si eu nu am vrut sa fim prieteni. Eu nu vreau sa fiu prietenă cu cineva după ce am avut o relație.

-Ramona a zis ca vrea să explice.

– Nu e rau, dar nu e nici bine. De doua trei ori depasesti linia, dupa care nu mai poti. Astăzi, de ce nu vii cand vreau eu sa ne vedem? Te atasezi. Daca esti si sensibil ca mine, nu pot…

-Eu daca am si adolescenta trebuie sa inteleg”, a fost dialogul dintre Răzvan și Ramona Olaru.

Ramona Olaru a mai spus și ce anume a făcut, ieri, de Ziua Copilului.

”M-am distrat cu nepotii, am doi nepoti aici in Bucuresti, un baiat si o fata, dar si o nepoata la tara”, a povestit Ramona Olaru.

Ce a făcut Dani Oțil de Ziua Copilului

Și Dani Oțil a povestit ce anume a făcut de Ziua Copilului. Deși a vrut să petreacă timp plăcut la film, el și soția sa au plecat înainte să se termine pelicula.

”Am vrut sa mergem la mall si s-a vrut la VIP, ca, na, suntem gravizi. A fost batalia de la VIP. Acum iti aduce nachos de dincolo, am ajuns acolo, a fost un scandal, se certau oamenii ca la VIP se sta mai mult ca in cealalta parte. Am vrut sa merg la VIP pentru nachos. Nu o sa zic in ce mall am fost, dar era foarte murdar. Am plecat după trei sferturi din film. A fost rau, a fost un 1 iunie nereusit”, a zis Dani Oțil, în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt urmează să devină părinți în foarte scurt timo.

“Mă simt bine. În prima luna a fost un pic mai greu pentru că am avut stările de greaţă specifice, dar nu au fost atât de grave. Mănânc încontinuu, mi-e foame mereu şi mănânc tot ce prind. Nu am pofte deloc, nu suntem în acel moment de trezit la 2 noaptea să îl trimit pe Dani după căpşuni, chiar este fericit din punctul ăsta de vedere”, povestea Gabriela Prisăcariu pentru Clik.ro, în urmă cu ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI