Ramona Olaru le-a dezvăluit fanilor un secret despre ea. Răzvan Simion a făcut mișto: ”E plânsă sau suferindă când își aduce aminte”

Ramona Olaru le-a dezvăluit fanilor un secret despre ea. Răzvan Simion a făcut mișto: ”E plânsă sau suferindă când își aduce aminte”
Ramona Olaru le-a dezvăluit fanilor un secret despre ea

Ramona Olaru a dezvăluit azi un secret la Neatza cu Răzvan și Dani. Aceasta a spus că a studiat Agricultura, fiind la bază inginer agronom. De altfel, aceasta adoră tot ce ține de ferme, prilej cu care Răzvan Simion a ”ironizat-o” puțin în emisiune.

Ramona Olaru le-a dezvăluit fanilor un secret despre ea

Prezentându-se un material despre legumele de la fermă, Răzvan a făcut un anunț despre colega sa de platou, Ramona Olaru.

”Ramona e plansa sau suferinda când își aduce aminte de ferma”, a spus acesta la încheiera materialul cu o fermă din România unde cultivă  legume și sunt crescute și găini. Dorind să-i dea replica colegului său, Ramona Olaru a ținut să precizeze că a studiat Agronomia și că vrea să planteze chiar și porumb.

”Eu pot sa iti plantez porumb. Eu m-am mutat mai pe camp, ca sa nu uit de unde am plecat. Am cautat liniste. E pamant, nu am nimic. Eu vreau sa plantez porumb primavara asta si o sa vorbesc cu vecinii mei. Eu merg bine pe tocuri ca am mers mult pe arătura”, i-a replicat Ramona Olaru lui Răzvan Simion.

Cine este Ramona Olaru de la Neatza cu Răzvan și Dani

Ramona Olaru de la Neatza s-a născut într-o localitate de lângă Călărași, pe 7 iulie 1989. Aceasta are vârsta de 31 de ani, iar de mai bine de doi ani este asistenta vecină de la Antena 1, care în fiecare dimineață ne aduce zâmbetele pe buze în cadrul emisuunii „Neatza cu Răzvan și Dani”. Aceasta provine dintr-o familie de agricultori, studiind și ea acest domeniu. Astfel, ea a urmărit cursurile Universității Agronomice, ba chiar are și un master în inginerie, dar nu a profesat în domeniu.

Ramona Olaru a preferat să însă își înceapăviața la București. Amintim că frumoasa blondină a mai fost asistentă la emisunea ce urma matinalului, anume „Prietenii de la 11”, care a fost prezentată de Florin Ristei și Diana Munteanu. Însă după ce s-a aflat că Flavia Brigitte Mihăşan a rămas însărcinată, Ramona i-a luat locul acesteia, iar emisia de după matinal a fost eliminată.

Dar când nu este perzentă în platoul matinalului de pe Antena 1, Ramona Olaru este și model. Astfel, aceasta este imaginea mai multor branduri de lux. Până la instaurarea pandemiei de coronavirus,  Ramona Olaru a defilat pentru cunoscuții creatori de modă din România, având o înălțime de de 1,80 cm și greutatea de 60 de kg. În viața personală, Ramana Olaru nu are iubit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI