Cine a ajuns să conducă Mustangul Lidiei Buble, cumpărat de Răzvan Simion. Surpriză la volan FOTO exclusiv

Cine a ajuns să conducă Mustangul Lidiei Buble, cumpărat de Răzvan Simion. Surpriză la volan FOTO exclusiv
Cine conduce Mustangul Lidiei Buble, cumpărat de Răzvan Simion, de ziua ei

Lidia Buble a fost răsfățată cu daruri de lux la aniversarea a 26 de ani. Răzvan Simion, care pe atunci îi era partener, s-a întrecut pe sine pentru a o ferici de ziua sa. Matinalul a scos din buzunar o avere pentru a-și vedea iubita fericită și i-a luat un Mustang roșu, care astăzi a ajuns pe mâinile altcuiva.

Mustangul Lidiei Buble, cumpărat de Răzvan Simion, are alt șofer acum. Un bărbat misterios o conducea

În 2019, de ziua Lidiei, Răzvan Simion i-a luat cântăreței un bolid de lux, care costă cât o garsonieră în București. Este vorba despre o mașină Ford Mustang GT Fastback Coupe, roșie ca focul, a cărei valoare depășește 30.000 de euro. „Sunt încă în stare de șoc. Cel mai divin cadou! Mașina la care visez de o viață. Nu mai am cuvinte…te iubesc! Plââââââng!”, scria atunci artista în mediul online, în dreptul unor imagini în care apărea alături de noua achiziție, dar și de cel care s-a străduit să-i facă ziua de naștere de neuitat.

Recent, Lidia a fost surprinsă de fotoreporterii Impact pe stradă, îndreptându-se spre automobilul său. Artista s-a așezat nu la volan, ci în scaunul din dreapta, comanda fiind preluată de un bărbat misterios. Acesta și-a făcut apariția în fața unui bloc de lux din zona Primăverii, București, unde a așteptat-o pe vedetă, apoi a demarat la drum după ce aceasta și-a ocupat locul. Cei doi s-au îndreptat către un complex imobiliar cu barieră, aflat în aceeași zonă.

A fost surprinsă în compania lui Tristan Tate

Lidia Buble a fost văzută de mai multe ori în compania lui Cobra Tate, luptător de MMA și fratele lui Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu. Cei doi au fost surprinși în mai multe rânduri la restaurant, dar niciunul dintre ei nu a confirmat relația. Surse apropiate cuplului, în schimb, au admis că formează un cuplu.

„Da, sunt împreună, dar la început de relație. El este expansiv, o copleșește cu detalii, cu mici atenții, gesturi romantice. Lidia este destul de temperată și nu este deloc impresionată de opulența de care este înconjurat Tate. El a invitat-o de curând într-o vacanță luxoasă, însă Lidia a refuzat. Îl place, este fericită, dar nu se aruncă deloc cu capul înainte, mai ales că știe că el nu este ușă de biserică”, au spus apropiații pentru Playtech.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI