29 iun. 2021 | 12:44

Ramona Olaru l-a șocat pe Răzvan Simion. Unde vrea să se ducă în Vama Veche: ”Acolo sunt mai cu bani”

Monden
Ramona Olaru l-a șocat pe Răzvan Simion. Unde vrea să se ducă în Vama Veche: ”Acolo sunt mai cu bani”
Ramona Olaru si Razvan Simion

După ce Silvia Dumitrescu a venit la Neatza cu Razvan și Dani, unde a interpretat piesa Șarica, și și-a exprimat intenția ca în acest weekend să meargă la mare, în Vama Veche, Răzvan Simion și Ramona Olaru au purtat o discuție legată de această destinație, dar și o curiozitate mai aparte.

Ramona Olaru l-a șocat pe Răzvan Simion

Astfel că atât Răzvan, cât și Ramona au vrut să știe dacă în Vama Veche s-au deschis și plajele de nudiști, prilej cu care Ramona a mărturisit că ea nu a fost niciodată pe o plajă de nudiști.

-Ma interesa daca s-au deschis plajele de nudisti in Vama.

-Eu nu am mers niciodata la nudisti.

-Acolo sunt nudistii mai cu bani, care au costumele calcate.

De altfel, Ramona Olaru a mai făcut mărturisiri în ce privește viața personală. Aceasta este singură momentan, dar a spus că are patru inele de logodnă acasă.

-Am patru inele de logodna. Nu le-am dat inapoi pentru ca niciun barbat nu m-a deranjat atat de tare incat sa dau diamantele inapoi.

-De ce nu dati, mai fetelor, inelele inapoi baietilor?! Omul ala poate si-a vandut Matizul ca să ia un inel. Eu cunosc un caz în care ea se lauda cu un inel cu o piatră foarte mare, iar după 15 ani a aflat că piatra era de fapt sticlă. Dar, na, după atâta timp, se consideră că fapta s-a prescris”, a spus și Dani Oțil.

”Cine știe, poate ca am intalnit iubitul”

Tot în ediția de azi a emisiunii Neatza cu Razvan și Dani, Ramona Olaru a făcut o mărturisire dezarmantă, afirmând că este încă supărată că a trecut mult timp de când nu a mai sărutat și nici nu a mai strâns în brațe măcar un bărbat.

”Eu sunt suparata ca nu am mai practicat si eu obiceiul asta de ceva timp„, a spus Ramona Olaru în ediția de azi a emisiunii. Tot ea a ținut să mai dezvăluie că este posibil să-și fi întâlnit, de fapt, potențialul iubit, însă fără a intra prea mult în amănunt.

”Cine știe, poate ca am intalnit iubitul”, a zis Ramona, spre surprinderea colegilor săi de platou.

Amintim că Ramona Olaru s-a despărțit de câteva luni bune de fostul ei iubit, Cuza, de la Noaptea Târziu. După despărțirea de acesta, Ramona Olaru locuiește singură. Ramona Olaru este, de altfel, o prezență constantă în echipa Neatza cu Răzvan și Dani, ea fiind prezentatoarea rubricii meteo din cadrul acestui matinal.

Parteneri
Ce a scris Florin Piersic junior în timp ce tatăl său este în spital. Mesajul său a stârnit un val de reacții
Redactia.ro
Adevărul din spatele camerelor de la Chefi la cuțite. Un fost concurent a rupt tăcerea și a spus ce nu se vede pe micul ecran: „Nu totul este chiar așa cum se vede la televizor”
Click.ro
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Laurette a ajuns de nerecunoscut! Cum arată la 40 de ani și ce s-a apucat să facă pentru bani
Unica.ro
Update. Florin Piersic se află la terapie intensivă, după transferul la Foișorul de Foc
EVZ.ro
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
Spynews
Anunţ şoc despre maestrul Florin Piersic:: Stare generală gravă
Capital.ro
Când sunt Moşii de vară în 2024. Tradiția respectată de credincioși în Sâmbăta Morților
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
CRESC pensiile! Ce CATEGORII de pensionari PRIMESC majorarea
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate! Oana Lis este disperată: ”Mi-a părut foarte rău” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro