Ramona Olaru l-a dat de gol pe Răzvan Simion la Neatza. Ce a făcut matinalul după ce a uitat inelul: „M-am tâmpit!”

Ramona Olaru l-a dat de gol pe Răzvan Simion la Neatza. Ce a făcut matinalul după ce a uitat inelul: „M-am tâmpit!”
Ramona Olaru l-a dat de gol pe Razvan Simion la Neatza

Diminețile fără emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ar fi ca mâncărurile fără pic de sare. Dialogurile spumoase dintre Răzvan Simion, Dani Oțil și Ramona Olaru fac deliciul publicului telespectator, ca de fiecare dată. Deși se spune că „lunea nici firul de iarbă nu crește”, matinalii de la Antena 1 au început săptămâna în forță. Ce a făcut matinalul după ce a uitat inelul.

Ramona Olaru l-a dat de gol pe Răzvan Simion la Neatza

Răzvan Simion a fost dat de gol, încă o dată, de colegii săi de la Neatza cu Răzvan și Dani. Pentru că astăzi sărbătorim Sânzienele și ne bucurăm de cea mai lungă zi din an, cu ocazia solstițiului de vară, Răzvan Simion le-a povestit colegilor săi de la Neatza peripețiile pe care le-a avut cu un țânțar, noaptea, la el acasă.

Povestirea amuzantă a brunetului a fost întreruptă de către prietenul său Dani, în dulcele-i stil caracteristic. Soțul Gabrielei Prisăcariu l-a întrebat pe Răzvan de ce a rugat-o pe Ramona să vină de urgență la platoul de filmare unde au început, deja, preselecțiile pentru noul sezon X Factor România.

Blondina l-a dat de gol pe iubitul Dalianei Răducan, spunând că prezentatorul TV avea nevoie de un obiect extrem de important, un inel pe care-l uitase în redacție. Declarația lui Răzvan Simion i-a pus pe gânduri pe fanii emisiunii.

Răzvan Simion: Îi spuneam Ramonei că m-am tâmpit. Am găsit un țânțar în casă și în loc să-l gonesc l-am poftit în casă, că e vestitorul verii, Dănuțe.

Dani Oțil: Ramona știe deja că te-ai tâmpit, Răzvane, dar ia spune tu de ce ai chemat-o la studio la X Factor România. Nu că s-ar fi plâns oamenii, dar…

Ramona Olaru: Și-a uitat ceva la redacție, un obiect de valoare: un inel.

„Am crezut că e vorba de un amantlâc”

Fiind prieteni cei mai buni de mai bine de 30 de ani, Dani Oțil și Răzvan Simion au ajuns într-un punct al relației lor în care își permit orice fel de glume, oricât ar fi ele de indecente.

Și pentru că nu ar fi el fără o doză mică de sarcasm, simpaticul Dani Oțil l-a ironizat pe colegul său de platou dându-i de înțeles că oamenii prezenți la preselecțiile X Factor ar fi crezut că Răzvan Simion ar avea o relație clandestină cu o domnișoară necunoscută. Binențeles, totul a fost doar o glumă.

Dani Oțil: Noi am crezut că e vorba de un amantlâc la mijloc.

Răzvan Simion: care voi?

Dani Oțil: Noi, cei 62 de oameni de la X Factor România. Doamnelor si domnilor, noi 12-13 ore stam la X Factor și aici venim să ne relaxăm. Dacă ne uităm pe rating, zici că e invers.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI