Oferta șocantă pe care a primit-o Ramona Olaru. Asistenta de la Neatza a făcut totul public: ‘Nu mai vin la muncă’

Oferta șocantă pe care a primit-o Ramona Olaru. Asistenta de la Neatza a făcut totul public: ‘Nu mai vin la muncă’
Oferta șocantă pe care a primit-o Ramona Olaru.

Oferta șocantă pe care a primit-o Ramona Olaru. Asistenta de la Neatza a făcut totul public. Oferta a fost făcută de un admirator al ei, blondina neducând lipsă de astfel de propuneri. Ramona Olaru a dezvăluit amuzată în emisiune ce anume i-a propus acesta. Iată despre ce este vorba mai exact!

Oferta șocantă pe care a primit-o Ramona Olaru

Ramona Olaru, asistenta emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, a dezvăluit că un admirator al său i-a făcut o ofertă de nerefuzat, și anume, ca aceasta să fie sugar baby a lui. Bărbatul i-a trimis un mesaj în care îi spune că îi oferă 5.000 de euro pe săptămână pentru asta, plus că îi plătește și chiria sau alte nevoi. Ramona Olaru a transmis și ea un mesaj, după ce l-a arătat tuturor pe cel primit:

„Hai că eu nu mai vin la muncă, are Jackson grijă!”, a fost reacția Ramonei Olaru, pe Instagram.

Deși este la fel de curtată, Ramona Olaru nu mai este o femeie singură. Vedeta de la Antena 1 se află într-o relație cu sportivul Cătălin Cazacu. Cei doi și-au făcut planuri de nuntă și au confirmat că vor să formeze o familie împreună.

Cum va arăta nunta Ramonei Olaru

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu știu deja cum vor să arate nunta lor și se pare că în niciun caz nu va fi una… tradițională.

„Nu o să facem nunta niciodată într-o sală de nunți, cu invitați îmbrăcați la cămașă. Face pe plajă și nu se fură mireasa. La nunta mea, nu pleacă nevastă-mea de lângă mine.”, a spus Cătălin Cazacu la Antena Stars.

„Nu o să facem nunta niciodată într-o sală de nunți, cu invitați îmbrăcați la cămașă. Face pe plajă și nu se fură mireasa. La nunta mea, nu pleacă nevastă-mea de lângă mine.”, a mai specificat Cătălin Cazacu.

Sportivul spunea, în urmă cu ceva timp, că Ramona Olaru este aleasa.

„Nunta mea vreau să fie cât mai repede, avem planuri, am spus și voi spune tot timpul, Ramona Olaru este femeia cu care eu îmi doresc să îmbătrânesc. I-am spus și ei, așa că nu știm dacă va fi nunta mâine sau poimâine, dar e un lucru pe care ni-l dorim. Sper să fie anul acesta”, spunea el, pentru click.ro, în urmă cu ceva timp.

În trecut, Ramona Olaru a format un cuplu cu Cuza de la Noaptea Târziu.