Ramona Olaru, schimbare radicală de look. Ce și-a făcut asistenta de la Neatza

Ramona Olaru, schimbare radicală de look. Ce și-a făcut asistenta de la Neatza
Ramona Olaru, schimbare radicala de look

Adio, vechi. Bun venit, nou! Superba Ramona Olaru și-a făcut o schimbare radicală de look, iar fanii sunt în culmea fericirii. Ce și-a făcut la păr asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Ramona Olaru, schimbare radicală de look

Este una dintre cele mai frumoase, vesele și îndrăgite asistente TV de la noi din țară. Ramona Olaru, vecina de la Neatza cu Răzvan și Dani, este prezența feminină care ne face diminețile mai frumoase, câștigând simpatia a milioanele de fani în mediul online datorită sincerității, naturaleței și spiritului său jucăuș.

Dacă până acum Ramona Olaru ne-a obișnuit cu o coafură atent îngrijită, cu bucle lejere care îi cădeau până la umeri, încadrându-i perfect chipul de păpușă, iată că frumoasa blondină s-a gândit să facă o schimbare radicală de look, care i-a uimit pe admiratori. Superba blondină s-a tuns și și-a făcut un breton care o avantajează foarte bine. Și, de parcă asta nu era suficient, Ramona Olaru și-a întins părul cu placa, conturând astfel coafura până la ultimele detalii. Fotografiile au fost urcate pe Instastories, acolo unde admiratorii au trimis sute de mesaje, complimentând-o pe frumoasa asistentă TV.

„M-ai făcut cea mai demențială femeie din toate timpurile. Părul stă și prins și într-o parte, și pe mijloc și pe spate dacă vreau”, i-a zis Ramona Olaru hairstylistului care a coafat-o, pe InstaStories.

Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu iar s-au despărțit

Deși este una dintre cele mai frumoase și curtate femei din showbizul românesc, Ramona Olaru are ghinion în dragoste. Ea și Cuza, solistul de la Noaptea Târziu, s-au despărțit din nou. Relația tumultoasă a celor două vedete a fost presărată cu multe certuri și împăcări, de-a lungul anilor, dar de fiecare dată cei doi au reușit să revină la sentimente mai bune și să mai dea încă o șansă iubirii lor.

Chiar dacă admiratorii frumoasei blondine speră ca ea și Cuza să se împace din nou, Ramona Olaru este sceptică în privința reluării relației, deși încă nu s-a vindecat complet după despărțire:

„Nu o să treci ușor, nu ai cum să treci ușor peste o despărțire. Trebuie să suferi și după aceea o să fii bine. Atunci vei fi mai puternică, dacă și suferi. Așa suntem făcuți. Să caut fericirea în alte persoane, asta este cea mai mare dezamăgire a mea. Am învățat că doar tu ești cel care te face fericit, nu cei care apar în viața ta, indiferent de natura sau statutul lor”, a declarat frumoasa Ramona Olaru, la puțin timp de la separarea ei de Cuza.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI