Cu cine a fost înșelată Ramona Olaru de la Neatza. A umilit-o în 4 cuvinte

Cu cine a fost înșelată Ramona Olaru de la Neatza. A umilit-o în 4 cuvinte
Cu cine a fost inselata Ramona Olaru de la Neatza

Ramona Olaru a făcut declarația anului la Neatza Cu Răzvan și Dani. Ce spune frumoasa blondină despre persoana cu care fostul soț Bogdan i-a fost infidel. Remarca sarcastică a vedetei i-a lăsat fără cuvinte pe Răzvan Simion și Dani Oțil. Fanii au rămas blocați.

Cu cine a fost înșelată Ramona Olaru de la Neatza

Este tânără, frumoasă, carismatică, are un zâmbet de invidiat și este una dintre cele mai curtate și îndrăgite vedete din România. Superba Ramona Olaru ne face diminețile mai frumoase atunci când apare la Neatza cu Răzvan și Dani. Ca o gură de aer proaspăt, blondina își întâmpină mereu colegii de la matinal cu multă energie pozitivă, vibrații bune și câteva bancuri pe care le are întotdeauna la purtător.

În ediția de marți, 22 iunie 2021, Ramona Olaru și-a lăsat mască toți colegii de la Neatza, când a făcut o glumă despre fostul ei soț. Întrebată de Răzvan Simion cu ce gânduri își începe dimineața de marți, frumoasa asistentă TV s-a referit la un moment mai puțin plăcut din trecutul ei. Și pentru că este o persoană veselă, care întotdeauna a știut să facă haz de necaz, Ramona Olaru le-a povestit lui Răzvan Simion și Dani Oțil despre momentul în care fostul ei soț i-a fost infidel.

„Când mi-am dat seama cu cine m-a înșelat fostul meu soț, ăla de demult, mi-am dat seama ce înseamnă vorba „până când moartea ne va despărți”, a fost remarca sarcastică a frumoasei Ramona Olaru, care i-a lăsat fără cuvinte pe matinalii de la Antena 1.

Ramona Olaru a trecut printr-un divorț dificil

Ramona Olaru a trecut prin multe clipe dificile până la vârsta de 30 de ani. Superba blondină de la Neatza a avut o viață amoroasă tumultoasă. În spatele acestei imagini de femeie puternică și veșnic optimistă se află o fată cu un suflet mare, care a reușit să treacă peste anumite situații dificile din viața unei femei.

Pe lângă relația on-off cu solistul de la Noaptea Târziu, Cuza, puțini sunt cei care știu că Ramona a fost căsătorită pe vremea când era foarte tânără, iar relația lor s-a terminat, oficial, la notar în anul 2019.

„Eu nu am zile proaste, pentru că încerc să găsesc partea bună în orice. Dar am câte un moment mai prost și atunci gătesc, nu ai spune când te uiți la mine, dar chiar îmi place să fac mâncare de cartofi, de exemplu. Dacă vrei un răspuns serios, pisi (n.r. – motanul ei) mă ajută. Este terapie pentru mine.”, a dezvăluit frumoasa vecină de la Neatza.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI