Ce a pățit Dani Oțil aseară într-un mall din București: ‘Era foarte murdar’

Ce a pățit Dani Oțil aseară într-un mall din București: ‘Era foarte murdar’
Ce a pățit Dani Oțil aseară într-un mall din București:

Dani Oțil a povestit azi în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ce anume i s-a întâmplat ieri când a vrut să sărbătorească Ziua Copilului.

Ce a pățit Dani Oțil aseară într-un mall din București

Se știe că ieri, de Ziua Copilului, a fost foarte aglomerat mai ales în mall-urile din Capitală, chiar dacă vremea de afară a arătat mai mult ca o zi de toamnă decât ca una de început de vară. Deoarece în câteva luni soția sa va aduce pe lume primul copil al cuplului, cei doi proaspăt însurăței au dorit să sărbătorească Ziua Copilului.

Astfel că cei doi au dorit să meargă la film, într-un mall din București, la categoria VIP. Însă pentru cei doi lucrurile nu au decurs așa cum s-ar fi așteptat, motiv pentru care au plecat înainte ca filmul să se termine.

”Am vrut sa mergem la mall si s-a vrut la VIP, ca, na, suntem gravizi. A fost batalia de la VIP. Acum iti aduce nachos de dincolo, am ajuns acolo, a fost un scandal, se certau oamenii ca la VIP se sta mai mult ca in cealalta parte. Am vrut sa merg la VIP pentru nachos. Nu o sa zic in ce mall am fost, dar era foarte murdar. Am plecat după trei sferturi din film. A fost rau, a fost un 1 iunie nereusit”, a zis Dani Oțil, în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

Ce a făcut Ramona Olaru de Ziua Copilului

Și Ramona Olaru a povestit ce anume a făcut de Ziua Copilului, pe 1 iunie.

”M-am distrat cu nepotii, am doi nepoti aici in Bucuresti, un baiat si o fata, dar si o nepoata la tara”, a povestit Ramona Olaru.

Soția lui Dani Oțil, Gabriela Prisăcariu, a povestit în urmă cu ceva timp despre cum decurge sarcina ei.

“Mă simt bine. În prima luna a fost un pic mai greu pentru că am avut stările de greaţă specifice, dar nu au fost atât de grave. Mănânc încontinuu, mi-e foame mereu şi mănânc tot ce prind. Nu am pofte deloc, nu suntem în acel moment de trezit la 2 noaptea să îl trimit pe Dani după căpşuni, chiar este fericit din punctul ăsta de vedere.

Nutriţionistul meu mi-a recomandat să mănânc tot ce îmi doresc, nu am poftă de dulciuri, ceea ce e bine. M-am îngrăşat două kilograme, însă greutatea pentru mine nu va fi o problemă în această perioadă. Am o singură interdicţie cu care mi-a fost destul de greu să mă obişnuiesc. Nu am voie să fac sport!”, a detaliat Gabriela Prisăcariu, pentru Clik.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI