Ramona Olaru a scăpat porumbelul la Neatza. Ce a spus despre Răzvan Simion și Dani Oțil

Ramona Olaru a scăpat porumbelul la Neatza. Ce a spus despre Răzvan Simion și Dani Oțil
Ramona Olaru a scapat porumbelul la Neatza

Ramona Olaru și Dani Oțil s-au distrat de zile mari în ediția de vineri, 9 iulie, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Frumoasa blondină le-a făcut un compliment colegilor ei de la matinal, doar că a dat din casă fără să-și dea seama. Fanii au râs cu lacrimi. Ce porumbel a scos pe gură fosta iubită a lui Cuza de la Noaptea Târziu

Ramona Olaru a scăpat porumbelul la Neatza

Diminețile noastre fără emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ar fi ca zilele de plajă fără un cocktail rece pe șezlong. Dialogurile spumoase dintre Ramona Olaru, Răzvan Simion și Dani Oțil fac deliciul publicului, ca de fiecare dată, cei trei formând o echipă sudată și amuzantă.

Și pentru că se apropie weekendul, Ramona a acceptat provocarea bucătarului emisiunii Vladutz de a pregăti o rețetă de savarină, precum cele care se servesc la cele mai bune cofetării din România. Și dacă vă întrebați de unde ideea cu savarina, ei bine, puțini sunt cei care știu despre asistenta TV de la Neatza că are o diplomă de cofetar-patiser.

Deși a fost ajutată de faimosul Vladutz, Răzvan Simion și Dani Oțil nu au putut să nu-i recunoască multitudinea de calități pe care le are frumoasa Ramona. Cu toate acestea, fosta iubită a lui Cuza a scăpat porumbelul, în direct, spunând că este un „diamant foarte șlefuit” de când face parte din echipa de la Neatza. Binențeles, totul a fost făcut în spirit de glumă.

Ramona: Toată noaptea m-am gândit cum să fac savarinele astea! Am multe talente. Sunt un diamant. De când sunt la emisiunea asta, sunt prea șlefuită de când sunt cu băieții. Aoleu, cum a sunat asta…

Cum l-a dat de gol Răzvan Simion pe Dani Oțil la Neatza

Și pentru că amintirile lor din copilărie ne pun mereu un zâmbet pe buze, Dani Oțil și-a amintit de vremurile din copilările când savura cele mai bune prăjituri la o cofertărie celebră din Reșița, orașul natal al celor doi matinali. Răzvan Simion, prietenul său de mai bine de 30 de ani, l-a dat din nou de gol, binențeles, în ducele-i stil clasic.

Dani Oțil: Vă amintiți pe vremuri când mergeam la cofetărie? Când savurai o savarină…

Răzvan Simion: Unde mergeai tu la cofetărie, mă, că mă și enervezi ?!

Dani Oțil: Acolo sus la Ramada, mă ducea tata să mă uit în geam cum mănâncă alții!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI