Ramona Olaru a izbucnit la Neatza: ‘Mă credeți cea mai proastă de pe plaja asta?’. Dani Oțil a început să râdă

Ramona Olaru a izbucnit la Neatza: ‘Mă credeți cea mai proastă de pe plaja asta?’. Dani Oțil a început să râdă
Ramona Olaru, ieșire nervoasă la Neatza. Ce a spus

Ramona Olaru nu s-a mai putut abține și a izbucnit la Neatza după ce a fost pusă în impas de colegii săi! Asistenta TV a simțit că va exploda de supărare, așa că le-a transmis lui Dani Oțil și Răzvan Simion o replică acidă, ce a stârnit, până la urmă, râsul prezentatorilor de televiziune.

Ramona Olaru, replică acidă la Neatza. De ce s-a enervat

Tensiunea atinge cote maxime în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani! Ramona Olaru, cunoscuta asistentă TV din emisiune, a fost pusă față în față cu o provocare de zile mari. Chiar dacă prezentatorii de televiziune au vrut să pună la punct un joc pentru a bucura telespectatorii, se pare că vedetei nu prea i-a convenit ce i s-a întâmplat, așa că a izbuncit și le-a oferit colegilor săi o replică de zile mari.

‘Mă credeți cea mai proastă de pe plaja asta?’, a transmis Ramona Olaru, iar Dani Oțil a izbucnit imediat în râs.

Ramona Olaru își dorește să se căsătorească

Ramona Olaru își dorește să ajungă în fața altarului! Imediat cum măsurile impuse în pandemie de autorități s-au relaxat, asistenta de la televiziune de la Neatza a dezvăluit că își dorește să se mărite, luându-i prin surprindere chiar și pe Dani Oțil și Răzvan Simion.

„Răzvan Simion: Am o stare așa, ne revenim din pandemie și zici că suntem căpiași! Se deschid cinematografele, terasele, se dă drumul la discoteci.

Ramona Olaru: Păi, bravo, cât trebuie să stau și eu? Trebuie să mă mărit și eu!”, a fost discuția dintre Răzvan Simion și Ramona Olaru.

Ce spune Ramona Olaru despre foștii parteneri

Chiar dacă își dorește să își întemeieze o familie, frumoasa asistentă TV nu a avut noroc în dragoste. Recent, aceasta a decis să îi povestească lui Dani Oțil ce păstrează de la foștii parteneri. Se pare că vedeta are 4 inele de logodnă pe care nici nu se gândește să le returneze.

„Ramona Olaru: Am patru inele de logodna. Nu le-am dat inapoi pentru ca niciun barbat nu m-a deranjat atat de tare incat sa dau diamantele inapoi.

Dani Oțil: De ce nu dati, mai fetelor, inelele inapoi baietilor?! Omul ala poate si-a vandut Matizul ca să ia un inel. Eu cunosc un caz în care ea se lauda cu un inel cu o piatră foarte mare, iar după 15 ani a aflat că piatra era de fapt sticlă. Dar, na, după atâta timp, se consideră că fapta s-a prescris.”, au spus cei doi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI