Ramona l-a dat de gol pe Ioniță de la Clejani. Are mai mulți copii decât se știa EXCLUSIV

Ramona l-a dat de gol pe Ioniță de la Clejani. Are mai mulți copii decât se știa EXCLUSIV
Ramona l-a dat de gol pe Ioniță de la Clejani: a mai avut un fiu care a murit

Ramona Manole, fiica renegată a lui Ioniță de la Clejani, rupe tăcerea și vorbește, în exclusivitate pentru Impact.ro, despre relațiile extraconjugale ale celebrului lăutar. Ramona, care este tot solistă de muzică de petrecere, susține că Ioniță nu a avut doar trei copii. ”Tata a mai avut un băiat. A murit sărac lipit-pământului!”, ne-a declarat Ramona Manole.

Ramona l-a dat de gol pe Ioniță de la Clejani

  • “Lumea nu știe, dar mai aveam un frate, care a murit înecat”.

Ramona, fiica lui Ioniță de la Clejani, scoate la iveală secrete dureroase de familie.

“Lumea nu știe, dar mai aveam un frate care a murit înecat. A fost făcut de Ioniță cu altă doamnă, nu cu mama mea. Nu am apucat să îl cunosc, am înțeles că a murit la vârsta de șapte-opt ani. Tot din Clejani era. În sărăcie a trăit și el, a fost sărac lipit-pământului. De fapt, în Clejani, foarte puțini au posibilități materiale”, ne-a mărturisit Ramona, pentru Impact.ro.

Câți copii are Ioniță de la Clejani, de fapt

  • ”Viorica îl ține pe Ioniță sub papuc!”

Ramona mai susține, pentru Impact.ro, că Viorica de la Clejani este capul răutăților și că-l ține pe Ioniță sub papuc.

“Nu vorbește Ioniță de mine, care sunt în viață, nu a vorbit niciodată. A zis că sunt făcută din greșeală, ce să zică de copilul ăla? Tata ar vorbi cu mine, că nu are suflet rău, dar nu îl lasă mahalagioaica de Viorica. Zici că l-a luat pe Ioniță flăcău.

Viorica l-a luat de la mătușa lui. După ce s-a despărțit de mama, Ioniță trăia cu mătușa Vioricăi. Apoi Viorica a pus mâna pe el, a văzut că tata e solicitat ca muzicant. Mare iubitoare e Viorica asta, mare geloasă, își bate joc de toți!”, ne-a mai mărturisit Ramona de la Clejani.

Viorica de la Clejani o atacă dur pe Ramona: ”Cânți prost, sora mea!”

Ramona de la Clejani a declarat, pentru Impact.ro, că va depune plângere la Poliție în urma amenințărilor făcute de fratele ei vitreg, Fulgy. Viorica i-a dat însă o replică acidă:

„Era odată ca niciodată o cântăreață pe nume Lia. Nu știa să cânte și mai era și urâtă, săraca. Ce credeți că făcea Lia? Se ducea pe la televiziuni și se plângea că o omoară Fulgy, că o amenință Fulgy. Băi, Lio, pune mâna și studiază, lasă-ne cu balivernele tale, cânți prost, sora mea!”, a spus Viorica de la Clejani pe TikTok.

Ramona nu s-a abținut:

“O nenorocesc pe asta, mă pun pe capul ei, ai văzut că am vorbit numai frumos despre ea, dar e atât de nenorocită. Are un caracter infect încât mă agită și pe mine, o să spun tot ce știu. Așa caracter nu se poate să îl ții ascuns, trebuie să iasă la suprafață caracterul ei infect”, a mai mărturisit Ramona despre Viorica de la Clejani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI