Ramona de la Survivor România 2022, cărată pe brațe la spital. Ce a pățit în miez de noapte

Ramona de la Survivor România 2022, cărată pe brațe la spital. Ce a pățit în miez de noapte
Probleme de sănătate pentru Ramona de la Survivor România 2022

Scene șocante cu Ramona din echipa Războinicilor, marti seară, la Survivor România 2022. Colegii ei s-au trezit și au văzut că nu este la cabană. Băieții s-au ridicat imediat și au cautat-o, găsind-o pe plajă. Barca ambulanță a fost chemată de urgență.

Ramona de la Survivor România a ajuns la spital

Scene șocante la PRO TV, marți seara. Concurenta Ramona, cea care și-a pierdut iubitul și fiica într-un incendiu care a cuprins rulota familiei, a fost găsită leșinată pe plajă. În timpul nopții, băieții s-au trezit și au început să o strige.

Din primele imagini prezentate de PRO TV, Ramona a fost găsită pe plajă. Aceasta a fost acoperită imediat cu o pătură de colegii ei, Nedelcu și Popa. Aceștia nu au vrut să îi miște corpul și au chemat de urgență ajutor.

„Mă duc să aduc două pături, măcar să o pun pe ceva”, a spus Nedelcu.

„Alex, nu e frig pentru ea, asta am zis eu”, a replicat Blaze.

”Să nu o ridicăm, să nu o mișcăm, asta zic”, spune un alt Războinic.

Războinica a fost găsită leșinată pe plajă

După ce a fost găsită de colegii care au strigat-o pe nume de nenumărate ori, Ramona Crăciunescu, care s-a mai accidentat la Survivor România 2022 în urmă cu câteva ediții, nu a deschis ochii. Războinica a fost învelită cu o pătură, luată pe targă de ajutorul venit pe Insula Războinicilor și dusă către medicul Teo.

În imaginile prezentate de PRO TV, Ramona, care are o dramă de neegalat la Survivor România 2022, a fost urcată într-o ambulanță și dusă de urgență la un spital. La câteva ore sau chiar zile, cum emisiunea nu a precizat exact cât a stat acolo concurenta, Ramona a revenit.

Aceasta a fost adusă pe insulă de o barcă. În momentul în care a acostat, toti Războnicii s-au dus pe plajă la ea, să o întâmpine. Aceasta a fost la un pas de a plânge, dar Alexandra Duli a rugat-o să nu o facă, deoarece apoi vor plânge și restul fetelor.

Ramona a mărturisit în câteva cuvinte ce s-a întâmplat cu ea. Aparent, nu știe ce a dus la leșinul ei de pe plajă. A povestit, în câteva cuvinte, că s-a dus pe plajă și de acolo nu își mai amintește nimic. Aceasta susține că nu ține minte când a fost găsită, atinsă și nici măcar tot drumul lung și anevoios până la spital.

„Nu știu ce s-a întâmplat, decât că m-am dus acolo și m-am trezit la spital. Chiar nu știu ce s-a întâmplat”, a spus Ramona Crăiun după ce s-a întors de la spital.

„Mă simt mai bine acum, dar prin ce am trecut nu a fost deloc ușor. Am ridicat capul sus, îmi doresc foarte mult să continui. Vreau să mă fac bine, merg înainte și sănătate!”, a mărturisit Ramona Crăciun la consiliul de eliminare.

Urmăriți Playtech.ro și pe