Ramona de la Clejani, reacție nebănuită despre Ioniță. Ireal ce a putut să spună

Ramona de la Clejani, reacție nebănuită despre Ioniță. Ireal ce a putut să spună
Ce spune Ramona de la Clejani despre tatăl ei celebru?

Ramona de la Clejani a vorbit despre tatăl său biologic ce nici acum nu a recunoscut-o oficial. Cunoscuta cântăreață a venit cu câteva afirmații neașteptate despre celebrul instrumentist. Ce a zis tânăra mămică despre vedetă?

Ramona de la Clejani, reacție neașteptată despre Ioniță: ce spune cântăreața despre tatăl ei?

Ramona de la Clejani a devenit un nume cunoscut după ce a apărut în prim-plan cu o poveste emoționantă. Unii au crezut că minte pentru a-și face loc în lumea publică, iar alții au crezut-o imediat că este fiica nerecunoscută a lui Ioniță de la Clejani.

Instrumentistul celebru nu a făcut multe declarații despre acest subiect de-a lungul timpului, dar internauții s-au lămurit cum stă treaba de cum au văzut-o pe fata care îi seamănă leit, au spus fanii artistului.

Iată că ea a reușit ușor să își depășească total condiția și să ajungă să aibă propria casă, să aibă grijă de mama și cele trei fetițe ale sale și să fie liniștită. Amintim că ea nu a avut deloc o stare materială bună, fiind crescută doar de mama sa care nu avea niciodată un venit stabil.

Ramona a rămas în vizorul românilor pentru caracterul său simplu și natural, dar și pentru talentul său. Aceasta a postat de curând pe rețelele de socializare un montaj foto în care apare alături de tatăl ei biologic ce nici acum nu a recunoscut-o oficial.

Cu toate astea, fata a mărturisit în repetate rânduri că nu îi poartă pică și că îl iubește așa cum este. Fata susține că se simte mândră că este fiica artistului, deși din partea opusă nu au venit niciodată astfel de declarații.

„Nu mă interesează…”

”Tatăl meu, ghidul vieții mele”, a fost mesajul cântăreței din cadrul unei postări. ”Am o mare bucurie că este tatăl meu”, a scris Ramona. ”Dacă el nu ar fi fost, eu nu mai existam azi printre voi și e bine așa”, a mai scris interpreta.

”Viorica o să înnebunească. Ea ca individă aduce tare cu personajul negativ din Alba ca Zăpada… Mama vitregă cea rea”, i-a mai scris cineva. ”Nu mă interesează, atât timp cât voi exista, el va fi tatăl meu”, a replicat tânăra.

Ce spune artistul despre ea?

“Lumea nu știe, dar mai aveam un frate care a murit înecat. A fost făcut de Ioniță cu altă doamnă, nu cu mama mea. În sărăcie a trăit și el, a fost sărac lipit-pământului. De fapt, în Clejani, foarte puțini au posibilități materiale. Nu vorbește Ioniță de mine, care sunt în viață, nu a vorbit niciodată.

A zis că sunt făcută din greșeală, ce să zică de copilul ăla? Tata ar vorbi cu mine, că nu are suflet rău, dar nu îl lasă mahalagioaica de Viorica. Zici că l-a luat pe Ioniță flăcău. Viorica l-a luat de la mătușa lui.

După ce s-a despărțit de mama, Ioniță trăia cu mătușa Vioricăi. Apoi Viorica a pus mâna pe el, a văzut că tata e solicitat ca muzicant.”, ne-a mărturisit Ramona în urmă cu ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI