Ramona de la Clejani îi dă lovitura cruntă lui Fulgy. Nu mai e cale de întoarcere acum

Ramona de la Clejani îi dă lovitura cruntă lui Fulgy. Nu mai e cale de întoarcere acum
Ramona de la Clejani, lovitură dură în scandalul cu Fulgy

Ramona de la Clejani vine cu o lovitură imensă pentru fratele său vitreg. Ce se întâmplă acum în scandalul dintre tânăra cântăreață și celebrul Fulgy, fiul Clejanilor? Nu mai este cale de întoarcere în această situație.

Scandalul Ramona de la Clejani și Fulgy: lovitură dură pentru fiul artiștilor

Ramona de la Clejani a cerut în instanță acordarea unui ordin de protecție împotriva lui Fulgy. Frații vitregi au ajuns la cuțite după ce tânărul de 23 de ani i-a amenințat copiii. De asemenea, Ramona a fost și ea amenințată că va fi agresată de unii din cunoscuții băiatului, a mărturisit cântăreața în nenumărate interviuri.

Pentru că nu se simțea în siguranță, Ramona a apelat întâi la Poliție, ulterior și-a dat în judecată fratele. Mai exact, artista a depus o solicitare de eliberare a unui ordin de protecție împotriva lui Dan Manole prin intermediul avocatului ei.

Femeia susține că primește în continuare amenințări cu moartea sau diverse violențe „zi și noapte” și că nu mai poate să doarmă din cauza a ceea ce se întâmplă. Acțiunea în instanță a fost înaintată în cursul zilei de joi, 8 iulie 2021, la Judecătoria sectorului 2, iar o decizie va fi luată în următoarele cinci zile.

„Toți prietenii m-au susținut și m-au îndrumat”

Decizia judecătorilor poate prelungi sau nu acest ordin. Cu toate astea, Ramona trebuie să demonstreze că Fulgy chiar reprezintă un pericol. Fanii ambilor artiști sunt șocați de felul în care au ajuns să își vorbească. Aceștia nu au avut niciodată o relație apropiată, dar până acum nu au purtat discuții publice:

„Toți prietenii m-au susținut și m-au îndrumat să merg la poliție. Eu vreau să știu un singur lucru, dacă eu am vorbit frumos, m-am comportat frumos, de ce să mă ameninți în halul acesta, de ce să-mi ameninți copiii? Cea mai mare supărarea a mea este că părinții lui nu iau atitudine.”

„Eu îl voi ajuta. Eu cu mâna mea îl bag în ospiciu pentru că a spus că vine să-mi vioeze fetele, că vine să mă violeze și pe mine pentru că mama mea am luat-o de la aeroport și era mai mult leșinată, am dat cu apă pe ea pentru că a auzit discuțiile de acolo că totul este virtual și vă dați seama, numai mamă să nu fii, așa cum și doamna Viorica se
bătea cu pumnii în piept că își iubește copiii, la fel îmi iubesc și eu copiii și familia”
Ramona Roxana Calu/ Ramona de la Clejani

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI