Ramona de la Clejani, în doliu. Vestea morții sale a șocat-o total: ”De ce viața e nedreaptă?”

Ramona de la Clejani, în doliu. Vestea morții sale a șocat-o total: ”De ce viața e nedreaptă?”
Ce declarații a făcut

Ramona de la Clejani este devastată. Fiica lui Ioniță de la Clejani a pierdut un om drag ei și acum este în doliu.

Ramona de la Clejani, distrusă de durere

Ramona, fiica celebrului artist Ioniță de la Clejani, este distrusa de durere după ce a aflat despre moartea lui Petrică Cercel. Cei doi se cunoșteau de mult timp și au fost împreună la multe cântări.

Tânăra a postat o fotografie emoționantă după decesul artistului. Moartea lui Petrică Cercel i-a luat prin suprindere pe membrii familiei, apropiați, dar și pe fanii artistului.

El era internat în spital, după ce se infectase cu covid-19, iar starea lui din ultimele zile era destul de rea. Manelistul fusese intubat, dar organismul său a cedat astăzi.

Ramona de la Clejani s-a arătat extrem de afectată de vestea teribilă pe care a primit-o.

”Un om cu multă milă și mult respect. Dumnezu să-l ierte putere la familie. De ce viața e nedreaptă”, a scris Ramona Manole în dreptul fotografiei cu Petrică Cercel.

Cei doi băieți ai artistului nu au făcut momentan nicio declarație, dar Ionuț vorbea anterior despre cum starea tatălui său începea să se îmbunătățească.

Ce a spus Ionuț Cercel despre tatăl lui

„Ceea ce am postat eu pe pagină e adevărat. Tata are niște probleme de sănătate, cu virusul ăsta, cu COVID, sperăm că vor trece toate cu răbdare și credință, suntem oameni credincioși și credem și în medicii din România.

Este internat la Terapie Intensivă, la un spital din Capitală. Medicii, doar ce am vorbit cu ei, mi-au zis că analizele au ieșit un pic mai bine, dă semne că-și revine.

E internat de destul de multe zile. A stat puțin acasă, l-am văzut că nu se simte bine și eu l-am dus la spital, i-am făcut testul.

Am considerat că acolo știu medicii ce să facă cel mai bine. Nu i-a fost teamă, tatăl meu a fost puternic tot timpul, mi-a zis că totul va trece cu bine. Noi suntem oameni credincioși, credem în Dumnezeu și în toate minunile lui, știm că finalul va fi unul fericit. Tratamentul începe să dea roade, analizele ies din ce în ce mai bine”, a scris el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI