16 sept. 2021 | 15:53

Petrică Cercel a murit după ce a luat covid-19. Informații de ultimă oră despre cazul lui

Monden
Petrică Cercel a murit după ce a luat covid-19. Informații de ultimă oră despre cazul lui
Petrică Cercel a pierdut lupta cu Covid-19

Veste tristă în lumea artiștilor! Petrică Cercel, tatăl lui Ionuț Cercel, a decedat după ce fusese infectat cu Covid-19. Acesta era intubat la un spital din Capitală, dar a pierdut lupta cu virusul, lăsând familia îndurerată în urmă.

Petrică Cercel a murit. Artistul era internat în spital

Doliu pentru maneliști! Petrică Cercel a murit după ce a fost internat în stare gravă la spital. Din nefericire, acesta fusese testat pozitiv cu Covid-19. Inițial, acesta a refuzat ajutorul medicilor, crezând că poate să scape de probleme acasă, dar situația s-a înrăutățit, potrivit Click!.

Din păcate, el a ajuns pe mâinile medicilor când starea lui era foarte gravă. Toți apropiații și fanii au fost șocați în momentul în care au aflat că Petrică Cercel și-a încheiat treburile lumești, acesta fiind extrem de cunoscut datorită carierei spectaculoase din muzică.

Manelistul a fost un adevărat exemplu atât pentru fiul său, Ionuț Cercel, cât și pentru foarte mulți artiști din România. El a bucurat pe toată lumea prin piesele sale timp de aproximativ două decenii, având mult succes printre români.

Vestea dureroasă dată de fiul lui Petrică Cercel, Ionuț Cercel

În urmă cu doar câteva zile, fiul lui Petrică Cercel, Ionuț Cercel, confirma veștile rele pe contul său de Facebook. Acesta dezvăluia la momentul respectiv că tatăl lui a fost infectat cu Covid-19, sperând, în același timp, ca artistul să se vindece.

„Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate. Mai exact, acest nenorocit de COVID19, dar prin rugăciunile noastre, Dumnezeu îl va vindeca.”, a fost mesajul artistului postat pe Facebook.

Durere uriașă printre artiști. Toți sperau ca Petrică Cercel să învingă boala

Mulți maneliști au sperat până în ultimul moment ca acesta să își revină. Adi de la Vâlcea și-a rugat fanii, cu puțin timp înainte să se afle că Petrică Cercel și-a dat ultima suflare, să se roage pentru artist.

Eduard de la Roma, Minodora și Bogdan de la Ploiești lansau mesaje în urmă cu doar câteva zile pentru a le da putere rudelor cântărețului.

„Ne rugăm cu toții pentru Petrică Cercel să treacă cu bine peste această problemă. Să vină acasă lângă copiii și familia lui! Un om prea bun din orice punct de vedere”, a transmis Bogdan de la Ploiești.

„Dumnezeu să fie cu el și cu familia voastră!!!”, spunea Minodora. „Dumnezeu să-i da sănătate și vindecare la tăicuțul tău, un om bun și cu suflet. Rugăciunile să facă minuni, fratele meu Ionuț. Amin!”, a fost mesajul lui Eduard de la Roma.

 

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Alertă maximă la Palatul Buckingham. Ce se întâmplă cu Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Capital.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
RĂSTURNARE de situație privind ADERAREA la SCHENGEN! AU anunțat
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro