Petrică Cercel a murit după ce a luat covid-19. Informații de ultimă oră despre cazul lui

Petrică Cercel a murit după ce a luat covid-19. Informații de ultimă oră despre cazul lui
Petrică Cercel a pierdut lupta cu Covid-19

Veste tristă în lumea artiștilor! Petrică Cercel, tatăl lui Ionuț Cercel, a decedat după ce fusese infectat cu Covid-19. Acesta era intubat la un spital din Capitală, dar a pierdut lupta cu virusul, lăsând familia îndurerată în urmă.

Petrică Cercel a murit. Artistul era internat în spital

Doliu pentru maneliști! Petrică Cercel a murit după ce a fost internat în stare gravă la spital. Din nefericire, acesta fusese testat pozitiv cu Covid-19. Inițial, acesta a refuzat ajutorul medicilor, crezând că poate să scape de probleme acasă, dar situația s-a înrăutățit, potrivit Click!.

Din păcate, el a ajuns pe mâinile medicilor când starea lui era foarte gravă. Toți apropiații și fanii au fost șocați în momentul în care au aflat că Petrică Cercel și-a încheiat treburile lumești, acesta fiind extrem de cunoscut datorită carierei spectaculoase din muzică.

Manelistul a fost un adevărat exemplu atât pentru fiul său, Ionuț Cercel, cât și pentru foarte mulți artiști din România. El a bucurat pe toată lumea prin piesele sale timp de aproximativ două decenii, având mult succes printre români.

Vestea dureroasă dată de fiul lui Petrică Cercel, Ionuț Cercel

În urmă cu doar câteva zile, fiul lui Petrică Cercel, Ionuț Cercel, confirma veștile rele pe contul său de Facebook. Acesta dezvăluia la momentul respectiv că tatăl lui a fost infectat cu Covid-19, sperând, în același timp, ca artistul să se vindece.

„Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate. Mai exact, acest nenorocit de COVID19, dar prin rugăciunile noastre, Dumnezeu îl va vindeca.”, a fost mesajul artistului postat pe Facebook.

Durere uriașă printre artiști. Toți sperau ca Petrică Cercel să învingă boala

Mulți maneliști au sperat până în ultimul moment ca acesta să își revină. Adi de la Vâlcea și-a rugat fanii, cu puțin timp înainte să se afle că Petrică Cercel și-a dat ultima suflare, să se roage pentru artist.

Eduard de la Roma, Minodora și Bogdan de la Ploiești lansau mesaje în urmă cu doar câteva zile pentru a le da putere rudelor cântărețului.

„Ne rugăm cu toții pentru Petrică Cercel să treacă cu bine peste această problemă. Să vină acasă lângă copiii și familia lui! Un om prea bun din orice punct de vedere”, a transmis Bogdan de la Ploiești.

„Dumnezeu să fie cu el și cu familia voastră!!!”, spunea Minodora. „Dumnezeu să-i da sănătate și vindecare la tăicuțul tău, un om bun și cu suflet. Rugăciunile să facă minuni, fratele meu Ionuț. Amin!”, a fost mesajul lui Eduard de la Roma.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI