Ramona de la Clejani a dat lovitura. Câte mii de euro câștigă pentru că e fiica lui Ioniță (exclusiv)

Ramona de la Clejani a dat lovitura. Câte mii de euro câștigă pentru că e fiica lui Ioniță (exclusiv)
Câți bani face Ramona, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani

În timp ce problemele se țin lanț în familia Clejanilor, după ce Fulgy a fost internat la psihiatrie, iar părinții lui au decis să îl denunțe la Poliție, singura care duce o viață liniștită este Ramona, fiica nelegitimă a lui Ioniță. 

Câți bani câștigă Ramona, fiica lui Ioniță de la Clejani

Cântăreața este recunoscătoare pentru că datorită tatălui ei poate să trăiască o viață decentă. Ea are cântări și evenimente la care participă datorită numelui pe care îl poarte, iar acum s-a aflat câți bani câștigă Ramona.

“Nu vreau să îl vorbesc de rău pe Fulgy. Mie, una, nu îmi place ce văd la televizor, în momentul de față, nu îmi place că sunt puși la colț de toată lumea și judecați de o țară întreagă. Eu apreciez numele acesta și îl respect foarte mult. Acum cânt și eu pe unde a cântat tatăl meu, pe 15.000- 20.000 de euro. Este o mândrie pentru mine lucrul acesta”, a mărturisit Ramona.

„Sufăr pentru tata că trece prin asemenea lucruri, știu că nu este deloc ușor. Pe mine mă doare sufletul pentru el. În mine, mama nu a investit niciun cent, mi-a pus pe masă de mâncare și mi-a dat sfaturi bune, în viață, care să mă ajute”, a continuat ea.

Fulgy și-a amenințat sora vitregă cu moartea

Fiica lui Ioniță a făcut câteva declarații despre scandalul din familia tatălui său. În plus, ea spune că a fost amenințată cu moartea de către Fulgy.  

Ramona, fiica lui Ioniță, a dezvăluit că a fost amenințată cu moartea, atât ea, cât și copiii ei. Ea a declarat că se teme pentru viața copiilor săi, însă nu ar vrea să facă o plângere împotriva fratelui său.

“Am fost amenințată pe Facebook că îmi omoară copiii, nu știu exact de cine, era contul de Facebook al fratelului meu vitreg, Fulgy. Așa că doresc să fac o sesizare. În cazul în care se întâmplă ceva rău vreau să știți de mine și de familia mea. Voi merge și la Poliție.

Amenințările au fost făcute de pe contul fratelui meu vitreg. Sper totuși să fie vorba de marketing și să nu fie reală amenințarea, mă tem pentru viața copiilor mei. Nu vreau să fac plângere pe numele lui, vreau doar să fac o sesizare la Poliție, nu știu dacă a fost el, nu vreau să vorbesc acum aiurea. Am blocat pagina de Facebook, după acele înjurături”, a spus Ramona astăzi, potrivit Impact.ro.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI