Ramona Bădescu șochează. Ce a făcut la 2 ore după cezariană: ”Medicul a fost extrem de bun”

Ramona Bădescu șochează. Ce a făcut la 2 ore după cezariană: ”Medicul a fost extrem de bun”
Ce a facut Ramona Badescu la 2 ore de la cezariana

Ramona Bădescu a vorbit la Exlusiv VIP de la Prima TV despre cea mai fericită perioadă din viața sa. Aceasta a devenit mamă la vârsta de 50 de ani, iar fiul ei Ignazio Salvo Cali este minunea ei și a bărbatului din viața ei, pe nume Fabio Cali.

Ramona Bădescu șochează

Ramona Bădescu a vorbit despre viața pe care o trăiește în acest moment. Aceasta se află în Italia, iar alături de ea se află și mama sa, pentru a  ajuta cu băiețelul.

”Este posibil sa fii fericita, sa nu dormi noaptea si sa fii cea mai fericita mama din lume. Am răpit-o pe mama, eu si mama ne-am dorit ca ea sa aiba un nepotel. Dumnezeu mi l-a dat pe fiul meu si este cel mai frumos vis.

Am nascut prin cezriana pentru ca era asezat cu capul in sus, dar mi-as fi dorit sa simt durerile nasterii. Dar nu se putea. Medicul a fost extrem de bun, după două ore eram deja la salon. Am avut emotie cand l-am tinut in brate. In viata asta Dumenzeu mi-a dat si bucurii si necazuri, am stiut sa le accept pe toate. Dar in momentul in care l-am auzit pe el plangand a fost momentul cel mai uimitor si mai rascolitor. Cea mai grea meserie este meseria de mama. De atunci ştiu ce înseamnă să fii mamă, realizez ce sacrificii a făcut mama pentru mine”, a spus Ramona Bădescu la Exclusiv VIP.

Cine este bărbatul din viața Ramonei Bădescu

Fiul Ramonei Bădescu împlinește pe 17 martie vârsta de 1 an și 6 luni. Botezul micuțului nu a avut loc încă, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Fabio Cali este barbatul din viata Ramonei Badescu, bancherul și omul de afaceri cu origini siciliene. Aceasta spune că cei doi au multe în comun, sunt amândoi în zodia Săgetătorului și ambii iubesc bijuteriile.

”Sunt norocoasa ca logodnicului meu ii plac mult bijuteriile. El este unic, este omul care ma cucereste in fiecare zi. Focul nostru este vesnic si cat mai aprins. Mai si izbucnete, dar poate asta e secretul. Ne-am gasit la o varsta matura, ne leaga iubirea fata de copil”, a mai declarat Ramona Bădescu, care a primit un superb inel cu diamante de logodnă, însă pe care a mărturisit că nu prea îl poartă, ci că preferă să-l țină la bancă.

Ramona Bădescu a trecut însă și printr-o dramă, pierzându-și recent tatăl, care s-a stins în timpul pandemiei coronavirus. Acesta s-a stins din viață infectat cu noul virus.