17 iun. 2020 | 13:09

Ramona Bădescu, despre bărbatul care a făcut-o mamă la 50 de ani. ”Sunt extrem de geloasă!”

Monden
Ramona Bădescu, despre bărbatul care a făcut-o mamă la 50 de ani. ”Sunt extrem de geloasă!”
Ramona Bădescu, despre bărbatul care a făcut-o mamă la 50 de ani. ”Sunt extrem de geloasă!”

După ce a ținut sarcina ascunsă timp de nouă luni, vestea că Ramona Bădescu a devenit mamă  la 51 de ani a fost șocantă pentru toată lumea. Vedeta aales aastfel pentru că a vrut să trăiască într-un mod mai intim cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

Ramona Bădescu, despre bărbatul care a făcut-o mamă la 50 de ani

Vedeta a decis să-l țină eparte de ochii lumii pe bărbatul care a făcut-o mamă, de altfel, după cum povestea Ramona, acesta nici nu a vrut să aibă vreo legătură cu showbzi-ul. Fiind de foarte multă vreme plecată în Italia, după o lungă perioadă de singurătate, ctrița și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat. Alături de iubitul ei trăiește în Italia, despre el în interviurile date recent nevrând să vorbească prea multe. A declarat doar că este fericită și trăiește din plin fiecare clipă.

„Dintre noi doi, eu sunt persoană publică! El nu face parte din showbiz, iar eu întotdeauna mi-am trăit viața personală într-un mod rezervat, cu respect pentru partenerul meu. Nu s-a ivit momentul potrivit pentru a ne expune împreună, dar nu este vreun mister.”, povestea într-un interviu recent Ramona Bădescu.

”Sunt extrem de geloasă!”

Faptul că a devenit mamă, după cum povestea vedeta, este lucrul cel mai frumos de pe lume,. ramona mai spune că a fi mamă este o datorie față de Dumnezeu şi față de ea însăși, nu este o formă de egoism, ci de altruism. Egoismul este atunci când te gândeşti numai la tine şi când îți trăieşti viața într-un mod în care îți faci toate plăcerile.

”Este atât de frumos ceea ce trăim acum, încât vrem să păstrăm pentru noi şi să ne bucurăm din plin de această perioadă. Dar, adevărul este, de fapt, că eu sunt foarte geloasă şi nu vreau să îl expun! De când am devenit mamă, orice dorință a mea este pe locul nu al doilea, ci al 100-lea, al 200-lea.

Ramona Bădescu, despre bărbatul care a făcut-o mamă la 50 de ani. ”Sunt extrem de geloasă!”

Ramona Bădescu, despre bărbatul care a făcut-o mamă la 50 de ani. ”Sunt extrem de geloasă!”

Acum este pe primul loc dorința copilului meu. Am devenit clienta magazinelor pentru copii, şi lucrul ăsta mă face şi mai fericită şi mândră. Că s-a întâmplat la 50 de ani, da, îmi pare rău că Dumnezeu mi l-a dat acum, mai târziu, dar are El planurile lui.”, a declarat Ramona Bădescu.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro