Ramona Bădescu, pregătită să iasă la atac când fiul său o să crească: ‘Nu voi fi o soacră foarte dulce’ EXCLUSIV

Ramona Bădescu, pregătită să iasă la atac când fiul său o să crească: ‘Nu voi fi o soacră foarte dulce’ EXCLUSIV
Ce spune Ramona Bădescu despre fiul său. Vedeta este o mămică împlinită

Ramona Bădescu e înnebunită după fiul său, Ignazio, de doar câțiva anișori. Ea spune deja că nu va fi ”o soacră foarte dulce”, dacă aleasa fiului ei va încerca să-i sucească mințile.

Ramona Bădescu, dezvăluiri despre fiul său. Ce este pregătită să facă pentru Ignazio

Ramona Bădescu, 52 de ani, a revenit în România după o pauză de patru ani. Crede că nu va sta foarte mult, dar adaugă că are în agendă o serie de proiecte personale, în lumea televiziunii și a cinematografiei.

Recunoaște că i-a fost ”dor” de țara sa natală, iar acest cuvânt spune că e cel care i-a lipsit cel mai mult pe toată durata șederii sale în Italia, practic țara sa de adopție. De data asta însă, Ramona Bădescu ne-a dezvăluit o latură pe care aproape că nu i-am fi bănuit-o.

Aceasta este o mamă foarte atentă la soarta băiatului ei, Ignazio, care are încă o vârstă foarte fragedă. Cu toate acestea, Ramona pare că se pregătește deja pentru vremurile în care Ignazio va deveni un tânăr foarte atrăgător și înzestrat cu foarte mult sex-appeal.

”Nu voi fi o soacră foarte dulce”

Ea și-a reamintit o bătrână vorbă din bătrâni, legată de viața de familie.

„Bărbatul e capul, iar femeia e gâtul și-l întoarce cum vrea ea. Dacă aleasa sa îl va întoarce pe Ignazio după cum va dori ea, va avea de-a face cu mine.

Și nu voi fi o soacră foarte dulce. Dintr-un singur motiv – îl iubesc foarte mult pe Ignazio!”, sună avertismentul timpuriu al conaționalei noastre.

Pe de altă parte, Ramona spune că se pregătește să-i prezinte fiului ei România pentru ca Ignazio să trăiască în cultura ambelor țări.

„Îmi doresc ca Ignazio să trăiască jumătate ca român, iar celalaltă jumătate ca italian, ca din partea tatălui!”, a mai zis vedeta.

Ghidul fiului său în… România

Ramona Bădescu cunoaște de peste trei ani o frumoasă poveste de dragoste cu Fabio Cali, un bancher și om de afaceri Italian, în vârstă de 53 de ani. Băiețelul celor doi, Ignazio, se apropie de vârsta de doi anișori, dar mama sa se gândește deja în perspectivă.

„Voi fi un ghid și pentru băiatul meu prin România, fiindcă eu mă regăsesc în țara mea, în București. El va trăi cândva într-un peisaj frumos, de țară, cum a trăit și mama lui, va mânca o ciorbiță și multe altele.

Eu l-am creat, eu l-am născut, e de datoria mea să-i arăt cât mai multe!”, susține Ramona Bădescu pentru impact.ro.

La fel de îndrăgostită, ca-n prima zi

Ramona Bădescu, care a plecat în Italia acum mai bine de trei decenii, se declară și azi îndrăgostită ca-n prima zi de soțul ei, Fabio Cali.

„Fabio este unic, este nu numai omul care m-a cucerit, dar care continuă în fiecare zi să mă cucerească. Focul nostru este veșnic și cât mai aprins. Mai are momente în care mai pâlpâie, însă apoi izbucnește iarăși.

Poate acesta este și secretul unei legături care să dureze mult timp, mai ales că ne-am găsit la o vârstă matură. Am știut că ne-am vrut, știm că ne vrem, suntem persoane legate unul de altul, care nu se vor dezlega niciodată.

Cu atât mai mult cu cât ne leagă iubirea pentru Ignazio, care este diamantul cel mai frumos și minunat al vieții noastre.” povestea Ramona Bădescu în urmă cu câteva luni la o emisiune de televiziune.

Are însă și o mica surpriză pentru noi: o vom revedea în curând în serialul de televiziune ”Egregora”, al regizorului Andrei Chriac, despre diverse comori ale României.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI