Ramona Bădescu, despre a doua sarcină. Anunțul vedetei la 52 de ani: ‘O surioară’

Ramona Bădescu, despre a doua sarcină. Anunțul vedetei la 52 de ani: ‘O surioară’
Ramona Bădescu a făcut dezvăluiri uluitoare despre a doua sarcină

Ramona Bădescu, considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc, a devenit mămică pentru prima oară la vârsta de 50 de ani. Vedeta s-a bucurat enorm, iar acum a făcut dezvăluiri și despre a doua sarcină, semn că ar fi gata să îi ofere copilului său un partener de joacă.

Ramona Bădescu, prima reacție despre a doua sarcină. Ce a dezvăluit

Ramona trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei și se bucură enorm de orice moment petrecut alături de fiul său. Vedeta a revenit la silueta ei perfectă după naștere, așa că la vârstă de 52 de ani, ea este admirată de multe românce ce își doresc să aibă asemenea forme de invidiat.

Frumoasa actriță se iubește, de patru ani, cu Fabio Cali. Totuși, cei doi sunt nevoiți să stea departe unul de celălalt, ținând cont că bărbatul se află în Italia, iar Ramona Bădescu în România. Distanța nu reprezintă un impediment, ba chiar vedeta s-a gândit la o nouă sarcină în tot acest timp!

Ramona Bădescu: ‘Poate mai vine o surioară’

Ramona Bădescu a fost invitată într-o emisiune de televiziune, unde a explicat că pauzele au farmecul lor, mai ales pentru că reîntâlnirile sunt extrem de pasionale, ba chiar pot să ofere cadrul perfect pentru o nouă sarcină, aceasta dezvăluind de multe ori că își dorește să fie mămică de fetiță.

„De pe 18 iulie 2017 suntem împreună, de 4 ani, dar parcă am fi de o viață. Câteodată nu contează timpul, contează intensitatea. Și despărțirile au farmecul lor. Când te întorci, poate mai vine o surioară.”, a spus Ramona Bădescu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cine este Fabio Cali, bărbatul ce a cucerit-o pe Ramona Bădescu

Ramona Bădescu a făcut, în trecut, dezvăluiri despre bărbatul italian de care este foarte îndrăgostită. Vedeta a povestit că logodnicul său iubește diamantele, oferindu-i o superbă bijuterie în momentul în care a cerut-o în căsătorie.

“Fabio Cali, logodnicul meu, iubeşte diamantele, îi plac bijuteriile. Ne leagă multe lucruri în comun. El este unic, m-a cucerit, focul nostru este veşnic aprins. Avem o legătură specială.

Ne-am găsit la o vârstă matura, suntem persoane legate pentru totdeauna. Ignazio este diamantul cel mai frumos al vieţii noastre. Inelul sta mai mult la bancă, nu prea îl folosesc.”, a transmis vedeta, potrivit Impact.

Mai mult, actrița a mărturisit că este o mămică împlinită, mai ales pentru că visul i s-a împlinit în momentul în care a adus pe lume un fiu, chiar dacă nu se mai aștepta să aibă parte de așa ceva.

„Sunt fericită, sunt mamă împlinită. Am răpit-o pe mama, mi-am dorit toată viaţa să am un copil, ca ea să aibă un nepoţel. E cel mai frumos vis care putea să mi se întâmple.

Dumnezeu mi l-a dat pe Ignazio, a venit într-un moment în care nu mai visam, nu mă aşteptam. Nu mi-a venit să cred când am aflat.”, a adăugat ea.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI